1xandaro Hectopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 1.329 Çözümler 13 18 Ağustos 2023 #11 shad0ww dedi: Zaten CurseForge da bu son bir iki aydır virüs olayları vardı format atmanız iyi olmuş mod indiricekseniz Modrinth buradan indirin güvenli. Genişletmek için tıkla... Bunu coktan forumda söylemiştim. Kimse ciddeye almadı, hatta güldüler.
shad0ww dedi: Zaten CurseForge da bu son bir iki aydır virüs olayları vardı format atmanız iyi olmuş mod indiricekseniz Modrinth buradan indirin güvenli. Genişletmek için tıkla... Bunu coktan forumda söylemiştim. Kimse ciddeye almadı, hatta güldüler.
şifre20 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 1.544 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2023 #12 RixtyTR dedi: Orijinaldı lucky block moduna baktım sadece. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir Lucky blockdu mesela indirmesi çok muydu? Yorumlarında ne yazıyordu? imbaran dedi: Ben bu sabah 2-3 tane mod indirdim. Edge uyardı ben de mod zaten ne olacak deyip dosyayı sakla dedim. Bir şey olmuş mudur? Format aymaya gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Önce sağlam bir antivirus programı ile tarama yap sonra bir şey çıkarsa bekleme formatla.
RixtyTR dedi: Orijinaldı lucky block moduna baktım sadece. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir Lucky blockdu mesela indirmesi çok muydu? Yorumlarında ne yazıyordu? imbaran dedi: Ben bu sabah 2-3 tane mod indirdim. Edge uyardı ben de mod zaten ne olacak deyip dosyayı sakla dedim. Bir şey olmuş mudur? Format aymaya gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Önce sağlam bir antivirus programı ile tarama yap sonra bir şey çıkarsa bekleme formatla.
AnilBademci Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 142 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #13 imbaran dedi: Ben bu sabah 2-3 tane mod indirdim. Edge uyardı ben de mod zaten ne olacak deyip dosyayı sakla dedim. Bir şey olmuş mudur? Format aymaya gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Hayir abi sıkıntisi yok. Ama sen yine de bir su linkteki programi calistir CurseForge Support
imbaran dedi: Ben bu sabah 2-3 tane mod indirdim. Edge uyardı ben de mod zaten ne olacak deyip dosyayı sakla dedim. Bir şey olmuş mudur? Format aymaya gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Hayir abi sıkıntisi yok. Ama sen yine de bir su linkteki programi calistir CurseForge Support