Çözüldü CurseForge'de OptiFine nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

902722

Centipat
Makaleler
7
CurseForge'a OptiFine kurmam gerek Bilgisayar'ım iyi fakat hâlâ donuyor. İki tane hafif mod yükledim 20FPS alıyorum. Normalde 130FPS geliyordu.

Çözüm
Modern sürümlerde oynuyorsan Sodium, lithium, concurrent chunk management, Entity Culling gibi modlara yönelebilirsin.

İlla OptiFine kurmak istiyorsan OptiFine'ı sitesinden indir, CurseForge modunun (ya da modpackinin) bulunduğu klasörü açıp modlar kısmına bırak.

Modlarının listesini, oyun sürümünü ve modloaderini atarsan sana uygun bir optimizasyon modpacki hazırlayabilirim.
Modern sürümlerde oynuyorsan Sodium, lithium, concurrent chunk management, Entity Culling gibi modlara yönelebilirsin.

İlla OptiFine kurmak istiyorsan OptiFine'ı sitesinden indir, CurseForge modunun (ya da modpackinin) bulunduğu klasörü açıp modlar kısmına bırak.

Modlarının listesini, oyun sürümünü ve modloaderini atarsan sana uygun bir optimizasyon modpacki hazırlayabilirim.

Çözüm

Eyvallah hocam çözdüm sorunu yardımın için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı