E emrepengel Megapat Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2015 #1 Öncelikle herkese merhaba. Başlıkta da belirttiğim üzere steam üzerinden aldığım oyunu açamıyorum. "Curses torchlight 2 has crashed" yazılı bir pencere çıkıyor karşıma ve oyun kapanıyor. Ne yapmam gerekiyor? Lütfen yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2015
Öncelikle herkese merhaba. Başlıkta da belirttiğim üzere steam üzerinden aldığım oyunu açamıyorum. "Curses torchlight 2 has crashed" yazılı bir pencere çıkıyor karşıma ve oyun kapanıyor. Ne yapmam gerekiyor? Lütfen yardım edin.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 8 Eylül 2015 #2 Oyun çöküyor. Peki ekran görüntüsü ?
E emrepengel Megapat Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2015 #3 Ekran kararıyor daha sonra hata mesajını gösteren pencere geliyor onaylıyorum masaüstüne dönüyor. Youtube' da ilgili bir video buldum tam olarak aldığım hatayı gösteriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorun kendiliğinden düzelmiştir tam olarak nasıl olduğunu bilmiyorum konu kapatılmıştır.
Ekran kararıyor daha sonra hata mesajını gösteren pencere geliyor onaylıyorum masaüstüne dönüyor. Youtube' da ilgili bir video buldum tam olarak aldığım hatayı gösteriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorun kendiliğinden düzelmiştir tam olarak nasıl olduğunu bilmiyorum konu kapatılmıştır.
K kaankartal Femtopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 1 29 Temmuz 2020 #4 çok basit bir yolu var oyunun dosyasının içine girin settings yazan dosyanın adını degıstırın örn:settings12 gibi düzeliyor
çok basit bir yolu var oyunun dosyasının içine girin settings yazan dosyanın adını degıstırın örn:settings12 gibi düzeliyor