canris Decapat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 410 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:58 #1 Masaüstü programı olan kod yazmak için veya hata düzeltmek için kullanılan Cursor AI sizce güvenilir mi?
Masaüstü programı olan kod yazmak için veya hata düzeltmek için kullanılan Cursor AI sizce güvenilir mi?
Kompetankedi Kilopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 2.369 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri PC 1:macbook air m4 24gb 512gb 13.6inç PC 2:monster abra a5 17.4.4 clevo kasa clevo kodu: nh58hpq Cinsiyet Erkek Meslek Mobil Uygulama Geliştiricisi (flutter) Bugün 14:02 #2 Bizim şirketdeki herkes bunu kullanıyor.
canris Decapat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 410 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:03 #3 Kompetankedi dedi: Bizim şirketdeki herkes bunu kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Kod yazmada ne kadar başarılı fazla hatalar çıkartıyor mu?
Kompetankedi dedi: Bizim şirketdeki herkes bunu kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Kod yazmada ne kadar başarılı fazla hatalar çıkartıyor mu?
Kompetankedi Kilopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 2.369 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri PC 1:macbook air m4 24gb 512gb 13.6inç PC 2:monster abra a5 17.4.4 clevo kasa clevo kodu: nh58hpq Cinsiyet Erkek Meslek Mobil Uygulama Geliştiricisi (flutter) Bugün 14:05 #4 canris dedi: Kod yazmada ne kadar başarılı fazla hatalar çıkartıyor mu? Genişletmek için tıkla... VSC'deki GitHub Copilot öneririm aylık 10 dolar. Hata çıkarıyor mu bilmiyorum ama bizimkiler sorunsuz kullanıyor.
canris dedi: Kod yazmada ne kadar başarılı fazla hatalar çıkartıyor mu? Genişletmek için tıkla... VSC'deki GitHub Copilot öneririm aylık 10 dolar. Hata çıkarıyor mu bilmiyorum ama bizimkiler sorunsuz kullanıyor.
canris Decapat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 410 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:07 #5 Kompetankedi dedi: VSC'deki GitHub Copilot öneririm aylık 10 dolar. Hata çıkarıyor mu bilmiyorum ama bizimkiler sorunsuz kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Kod yazmaya başladım ve hatalarımı öğrenmek adına program arıyorum başlangıçta ücretsiz olarak tercih ederim. Bu iş görmez mi?
Kompetankedi dedi: VSC'deki GitHub Copilot öneririm aylık 10 dolar. Hata çıkarıyor mu bilmiyorum ama bizimkiler sorunsuz kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Kod yazmaya başladım ve hatalarımı öğrenmek adına program arıyorum başlangıçta ücretsiz olarak tercih ederim. Bu iş görmez mi?
Kompetankedi Kilopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 2.369 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri PC 1:macbook air m4 24gb 512gb 13.6inç PC 2:monster abra a5 17.4.4 clevo kasa clevo kodu: nh58hpq Cinsiyet Erkek Meslek Mobil Uygulama Geliştiricisi (flutter) Bugün 14:08 #6 canris dedi: Kod yazmaya başladım ve hatalarımı öğrenmek adına program arıyorum başlangıçta ücretsiz olarak tercih ederim. Bu iş görmez mi? Genişletmek için tıkla... Cursor iş görür ücretsiz bir şey olarak VSC'ye Gemini eklentisini kurun.
canris dedi: Kod yazmaya başladım ve hatalarımı öğrenmek adına program arıyorum başlangıçta ücretsiz olarak tercih ederim. Bu iş görmez mi? Genişletmek için tıkla... Cursor iş görür ücretsiz bir şey olarak VSC'ye Gemini eklentisini kurun.
mustafa_ugur_cyln Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 962 Çözümler 5 Yer Mersin Bugün 14:13 #7 Cursor bir numaradır. Sıfırdan hemen hemen her şeyi geliştirebilirsiniz. Api, Mobil App, WPF vs.