Cursor alternatifi IDE entegreli yapay zeka tavsiyesi

Foxulus

Decapat
Merhaba, bir süredir cursor kullanıyorum fakat farklı buna benzer uygun fiyatlı yapay zeka var mı bilemedim. Bildikleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. GitHub Copilot 10 dolar sanırım fakat ondan da emin olamadım açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Copilot son zamanlarda TODO list vb. şeyler ekleyerek daha tutarlı ve güzel sonuçlara gidiyor. Eğer ki düşünürseniz, lokal modellerin entegrasyonuna bakabilirsiniz.

Copilot içinse basit ve orta işlerde güzel sonuçlar alsam da kompleks işlerde Roo Code veya Kilo Code gibi eklentileri kullanmadıkça sürekli "devam et" diyerek gereksiz bir döngüye giriyoruz.

Ek olarak Burke Holland'ın yayınladığı GPT4.1 Beast Mode ile "sınırsız" kullanıma sahip GPT4.1 güzel işler başarmaya başladı onları da inceleyebilirsiniz.

Sınırsız kısmıysa tam olarak sınırsız değil çok fazla token kullanırsanız bir süre sonra token limitine ulaşıyorsunuz. Bir süre bekledikten sonra ancak devam edebiliyorsunuz.

Evet Github copilot $10. Eğer öğrenci isen ücretsiz alabilirsin.

Void Editor var. Open source cursor alternative olarak geçiyor. Tabi modelleri kullanabilmek için api-key girmek gerekiyor. Eğer profesyonel gmail kullanıyorsan gemini 2.5 pro ücretsiz. Api key alıp keyfine bakıyorsun. Gmail kullanmasan bile 2.5 flash api-key alırsın. Ücretsiz kullanırsın.

Ama Cursor açık ara baya önde ilerliyor. Bu alanın öncüsü resmen.

Özel bir şirkette çalışıyorum ve burada oldukça desetek oluyor özellikle fullstack çalıştığım için önyüz tasarım taraflarında işimi çok hızlı hallediyor. Fakat copilot'un agent tarafı Cursor ile benzer mantıkta mı çalışıyor? Şu an Cursor yine de zirvede sanırım her türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…