Cursor'dan virüs bulaşıp sunuculara sızma ihtimali var mı?

kaansecret

Hectopat
Arkadaşlar selam, Cursor gibi idelerden virüs bulaşıp projelere ve sunuculara sızma ihtimali var mı acaba bilgisayarımı da etkiler mi ve diğer projelerimi de? Antivirüsle bilgisayarımı tarattım hep temiz çıkıyor ESET kullanıyorum. Kaspersky ile de taratmıştım. Evham mı yapıyorum bilmiyorum ama emin olmak içim rahat olsun istiyorum?

Bir keresinde Cursor la agent çalıştırırken kaspersky anında kapatıp virüs uyarısı vermişti. Bir de dependency paketleri yükletmek sıkıntılı diye biliyorum hem eski güncellenmeyen hem de Slopsquatting veya Typosquatting denilen bir şey varmış sanırım yapay zeka çok benzer isimleri karıştırıp virüslü paketi de yükleyebiliyormuş. (mesela jquery-ui yerine jquery-iu gibi) Bu da ciddi güvenilirlik sorununa ve şüpheye yol açtı bende.

Bilgisayarımı tarattım sonuç temiz, virüslü cursoru silip yeniden yükledim. Ama içim hala pek rahat değil evham mı yapıyorum bilmiyorum, çünkü web sitesi hizmeti veriyorum ve güvenlik benim için birinci öncelik. Böyle bir durumda ne yapılmalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…