Mülayim Serto
Decapat
Daha fazla
Voltaj mümkün olduğunca düşük olmalı ki hem güç tüketimi azalsın hem performans artsın. -5 çok yetersiz, en azından -25 kaldıracak çekirdekler olmalı. Stabilite testi için corecycler kullanın.
Anakartım MSI-30 verin, Global C-State, Asus Performance Enhancement, SB Spread Specturum ve PBO fMAX Enhancer kapatın.
Release v0.9.5.2 · sp00n/CoreCycler
Fixed a bug where languages others than English(?) caused the display of an error message when checking if the Windows Event Log Source for CoreCycler already existsgithub.com
Bununla teste başlayın bakalım.
Konu sahibi değilmişsin kusura bakma. O zaman Global C-State ve SB Spread Specturum kapat. PBO limits ne ayarlı birde onu paylaşın.Anakartım MSI
Konu sahibi değilmişsin kusura bakma. O zaman global C-state ve sb spread specturum kapat. PBO limits ne ayarlı bir de onu paylaşın.
Dediklerinizi kapattım cinebench r23de şuan daha çok 4525mhz civarı çalışıyor sanırım bu biraz daha iyi oldu ısı da düştü ama belki öğlen sonu oldu onun etkisi de vardır.Konu sahibi değilmişsin kusura bakma. O zaman Global C-State ve SB Spread Specturum kapat. PBO limits ne ayarlı birde onu paylaşın.
Konu sahibi değilmişsin kusura bakma. O zaman global C-state ve sb spread specturum kapat. PBO limits ne ayarlı bir de onu paylaşın.
All Core -25 deneyelim, PPT, TDC ve EDC 222 girin. AMD Overclocking içinde olması lazım.Hocam attığınız linkteki Prime95 testini yaptım bilgisayar kendini yeniden başlatıyor.
All Core -25 deneyelim, ppt, tdc ve edc 222 girin. AMD overclocking içinde olması lazım.
Evet ayarlanıyor.Onu denedim -25'te sorun olmuyor ama ekstra PBO ile beraber ppt, tdc ve edc ayarlanıyor mu?
Evet ayarlanıyor.
İşlemcin ne kadar güç çekecek onu anlamam lazım, sonra düzgün bir şey gireriz.Hepsine farklı değerler girilmiyor muydu? 222mi gireceğim?