Curved monitör önerisi

ariftunaunal

Centipat
Daha fazla  
Kuzenim için monitör bakıyorum. Valorant Minecraft tarzı oyunlar oynuyor. Monitörü bozulduğu için yenisini bakıyoruz. Curved istiyor ama ASUS MSI gibi markalarda Curved IPS fiyatları çok yüksek. Orta segmentte bu monitör yok. Fason marka monitörler var ama onlara da pek güvenemedim. Tavsiyeniz nelerdir? Ya da Curved tavsiye eder misiniz?
Fiyat 10k civarı.
24" veya 27" fark etmez.
(1920*1080 kullanıyor çok fark ederse de bilmiyorum)

Curved kullanıyorum ama bence 24" gibi monitörlerde şart değil. Benim monitör masayla aynı genişliğe sahip olduğu için curved olması bir avanraj sağlıyor bana.

Tavsiyem 1080p'de oynayacaksan 24" düz ips monitör al.
2K olsaydı 27" önerirdim.

Kuzenim için monitör bakıyorum. Valorant Minecraft tarzı oyunlar oynuyor. Monitörü bozulduğu için yenisini bakıyoruz. Curved istiyor ama ASUS MSI gibi markalarda Curved IPS fiyatları çok yüksek. Orta segmentte bu monitör yok. Fason marka monitörler var ama onlara da pek güvenemedim. Tavsiyeniz nelerdir? Ya da Curved tavsiye eder misiniz?
Fiyat 10k civarı.
24" veya 27" fark etmez.

G65B alabilirsin öğrenci indirimi ile.

Minecraft'ta VA monitörlerdeki black smearing sorunu beni çok rahatsız etmişti, bence IPS bakmalısın. VA diyorsan illa yukarıdaki Samsung iyidir. Ama black smearing sorunu ne kadar vardır rahatsız eder mi bilmiyorum kullananlardan fikir alman lazım.

Fiyat 10k civarı.
24" veya 27" fark etmez.
(1920*1080 kullanıyor çok fark ederse de bilmiytqrte e q q
excalibur VA 300 hz curved 27 inç 10k nın altında müqq

excalibur VA 300 hz curved 27 inç 10k nın altında müqq

Rezil bir monitor.

Minecraft'ta VA monitörlerdeki black smearing sorunu beni çok rahatsız etmişti, bence IPS bakmalısın. VA diyorsan illa yukarıdaki Samsung iyidir. Ama black smearing sorunu ne kadar vardır rahatsız eder mi bilmiyorum kullananlardan fikir alman lazım.

Cok az, standart kullanicinin hissetmeyecegi kadar bir black smearing var. Hareket performansı mukemmel bir monitor G65B.

Fiyat 10k civarı.
24" veya 27" fark etmez.
2K olursa Samsung eğitim indirimi ile 9 bin TL'e Samsung Odyssey G65B alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı