Curved vs düz monitör

Merhaba.
Aklıma şöyle bir soru takıldı Counter-Strike: Global offensive oyunu için Curved monitörmü önerirsiniz yoksa düz monitör mü önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben Curved aldım pişmanım hiçbir espirisi yok yok oyunun içindesin miçindesin hikaye.
Zaten monitörün içine giriyoruz FPS oyunlarında.

Düz monitör öneririm. Curved daha ufak gözükür gözüne ve aynı boyutta iki ekrana göre. 32 ekrandan düşükse monitör kesinlikle flat monitör.

Düz monitör öneririm. Curved daha ufak gözükür gözüne ve aynı boyutta iki ekrana göre. 32 ekrandan düşükse monitör kesinlikle flat monitör.

Peki ViewSonic'in önerdiğiniz 144 Hz 24 inch 1 ms düz monitör var mı? Çerçevesiz yoksa çerçeveli.
Hocam ben Curved aldım pişmanım hiçbir espirisi yok yok oyunun içindesin miçindesin hikaye.
Zaten monitörün içine giriyoruz FPS oyunlarında.

Haklısınız oyuna odaklanmak için öyle

Son düzenleme:
24 üstü için curved tavsiye ederim ha çok fark var mı yok ama zevk meselesi. benim curved le oynamak daha hoşuma gidiyor. fps oyunda çok fark etmiyorsun oyunun hızından lakin diğerlerinde fark var

24 üstü için Curved tavsiye ederim ha çok fark var mı yok ama zevk meselesi. Benim Curved'le oynamak daha hoşuma gidiyor. FPS oyunda çok fark etmiyorsun oyunun hızından lakin diğerlerinde fark var.

Şöyle yapmak istiyorum CS:GO için düz ama yarış oyunları farklı oyunlar için Curved almayı planlıyorum.

Senin tercihin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda ne söylesek boş olur, çünkü kimisinin hoşuna gidiyor ama kimisi de hiç beğenmiyor. Teknosa, Vatan gibi mağazalara gidip canlı bir şekilde deneyimlemek en iyisi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…