Custom binary blocked by frp lock hatası

FRP kilidi e-posta ile alakalı diye biliyorum, şifresini unutup sıfırlamaya mı çalıştınız telefonu?
Hayır, fabrika ayarlarına geri çevirmek istedim fabrika ayarlarına geri dönmüyordu yeniden başlatıyordu, telefonu okulda kapattım açtığımda da bu hatayı verdi.

'Acil durum yazılımı kurtarma ve başlatma' ayarını denediniz yani?
Telefon J7 prime yazısında kalıyor hatayı verdikden sonra kapanıyor.

United Arab Emirates sürümünü indiriyorum o zaman hızlı bir şekilde indirebileceğim yer biliyormusunuz acaba Sammobile çok yavaş.

Cihazı hangi ülkeden aldınız acaba? Smart Switch'in destek vermemesi kötü olmuş. Kies programını deneyebilirsiniz, belki çalışır. Olmadı @BERWAR hocamızın dediği ROM'u yüklemeyi deneyin.

Cihazı hangi ülkeden aldınız acaba? Smart Switch'in destek vermemesi kötü olmuş. Kies programını deneyebilirsiniz, belki çalışır. Olmadı @BERWAR hocamızın dediği ROM'u yüklemeyi deneyin.
Cihaz Smart Switch tarafından desteklenmiyor. Desteklenen cihazları kontrol edip tekrar deneyin diyor.

Cihaz Smart Switch tarafından desteklenmiyor. Desteklenen cihazları kontrol edip tekrar deneyin diyor.

Telefon açıl(a)madığı ana ekranda o hatanın çıkması normal. Telefonu download moduna alıp 'Acil durum yazılımı kurtarma ve başlatma' bölümünden ROM atılabiliyor ama (yazılım desteği var ise). Bende aynı sorunu 3 kere yaşadım. Ayrıca gözünüzden kaçtı herhalde, hangi ülkeden almıştınız telefonu?

BAE'den alınmıştı diye hatırlıyorum abim bir telefoncudan almış.

BAE için Smart Switch desteği gözüküyor. Bence siz 'Acil durum yazılımı kurtarma ve başlatma' ayarını denemediniz. Sadece telefonu takıp Smart Switch'i açtınız o kadar.

Smart_Switch_pc_setup_2.exe — Yandex.Disk buradan Smart Switch'i indirip yükleyin. Güncellemesini yapmayın ama.

Sonra telefonu download moduna alıp
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoya bakarak ROM atmayı deneyin. Olmaz ise BERWAR hocamızın dediği ROM'u ODIN üzerinden yüklemeyi denersiniz.

Seri numarası sunucuda bulunamıyor diyor.

Arkdaşlar, yardımlarınız için çok teşekkür ederim çok şükür başarılı bir şekilde yükleyebildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…