Ersin5838 Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mart 2021 #1 Arkadaşlar A20 model Android telefonuma costum ROM yükleyeceğim ve onun için TWRP kurmaya çalışıyorum. Fakat başlıkta yazan hatayı veriyor. Acaba benim mi yanlış yaptığım bir şey ya da bunu nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2021
Arkadaşlar A20 model Android telefonuma costum ROM yükleyeceğim ve onun için TWRP kurmaya çalışıyorum. Fakat başlıkta yazan hatayı veriyor. Acaba benim mi yanlış yaptığım bir şey ya da bunu nasıl düzeltebilirim?
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 8 Mart 2021 #2 Recovery yaptınız mı ilk başta? Cihazınız destekliyorsa TWRP yükleyin sonra ROM'u TWRP'den flaşlayın.
Recovery yaptınız mı ilk başta? Cihazınız destekliyorsa TWRP yükleyin sonra ROM'u TWRP'den flaşlayın.
Ersin5838 Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mart 2021 #3 JohnConstantine dedi: Recovery yaptınız mı ilk başta? Cihazınız destekliyorsa TWRP yükleyin sonra ROM'u TWRP'den flaşlayın. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın Hocam ama recovery i nasıl yapabilirim bilmiyorum da? JohnConstantine dedi: Recovery yaptınız mı ilk başta? Cihazınız destekliyorsa TWRP yükleyin sonra ROM'u TWRP'den flaşlayın. Genişletmek için tıkla... Evet Hocam ben de zaten onu yapmaya çalışıyorum fakat işte twrp kurarken faıl oluyor
JohnConstantine dedi: Recovery yaptınız mı ilk başta? Cihazınız destekliyorsa TWRP yükleyin sonra ROM'u TWRP'den flaşlayın. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın Hocam ama recovery i nasıl yapabilirim bilmiyorum da? JohnConstantine dedi: Recovery yaptınız mı ilk başta? Cihazınız destekliyorsa TWRP yükleyin sonra ROM'u TWRP'den flaşlayın. Genişletmek için tıkla... Evet Hocam ben de zaten onu yapmaya çalışıyorum fakat işte twrp kurarken faıl oluyor
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #4 Bootloader aktifleştirilmemiş olabilir mi?
Ersin5838 Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mart 2021 #5 iloveichigo dedi: Bootloader aktifleştirilmemiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Nerden bakabilirim
iloveichigo dedi: Bootloader aktifleştirilmemiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Nerden bakabilirim
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #6 Ersin5838 dedi: Nerden bakabilirim Genişletmek için tıkla... Samsung Galaxy A70 bootloader kilidi nasıl açılır? - Mobilge Bunu deneyin.
Ersin5838 dedi: Nerden bakabilirim Genişletmek için tıkla... Samsung Galaxy A70 bootloader kilidi nasıl açılır? - Mobilge Bunu deneyin.
Ersin5838 Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mart 2021 #7 iloveichigo dedi: Samsung Galaxy A70 bootloader kilidi nasıl açılır? - Mobilge Bunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Maalesef aynı hatayı yine verdi
iloveichigo dedi: Samsung Galaxy A70 bootloader kilidi nasıl açılır? - Mobilge Bunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Maalesef aynı hatayı yine verdi