Custom ISO için Ethernet sürücüsü nereden bulunur?

Makaleler
1
Yer
İSTANBUL
Daha fazla  
Selam. Windows 10 için oyun ve performans odaklı Custom ISO arıyordum. Bir yerde buldum. Fakat konu sahibi "Windows 10 Ethernet driverinizi USB'ye atın, ISO driverlerinizi kurmaz" diyor. Konu eski olduğu için mesaj yazmadım. Yardımcı olabilir misiniz? konu linki

Hocam internetten laptop ise modeline göre kasa ise Ethernet kartınıza göre driver indireceksiniz. Normalde otomatik kuruluyor demek ki indirdiğiniz ISO kurmuyor.

ISO'ya atmaktan kasıt, ISO'yu yazdıktan sonra flash belleğe kopyalamak dosyaları.

Hocam internetten laptop ise modeline göre kasa ise Ethernet kartınıza göre driver indireceksiniz. Normalde otomatik kuruluyor demek ki indirdiğiniz ISO kurmuyor.

İnternet sürücüsünü anakartın sitesinden indirip ayrı bir flash belleğe atacağım formattan sonra sürücüyü kurduğumda internet gelecek ve internetten manuel olarak diğer sürücüleri kuracağım doğru mu anladım.

Aynen öyle hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…