RekOS kurdum şu an da bunu biraz deneyeyim de memnun kalmazsam Atlas'a bakarım. Dediğiniz gibi 800 MB RAM kullanıyor şu an da boşta. Sistemin genel anlamda hızı da çok güzel tepkileri bayağı hızlı. Oyunlar da nasıl olacak bakalım. Dil pek sorun değil bu da şu an İngilizce iyi kötü bir şeyler anladığım için zorluk çıkartmıyor. Dil konusundan daha çok şunu sorayım. Nexusliteos nasıl acaba performans ve oyun açısından? Bu arada kinghaze demişsiniz de onu tanıyorum kendisi hırsız olduğu için hiçbir çalışmasını kullanmıyorum. Ben yazıyorum dediği kodları hep sağdan soldan çalıyor kendisi yapmış gibi gösteriyor. Tek bildiği oradan buradan alıp paylaşmak. Ognitorenks hocamı da tanıyorum DC'de konuşuyorum kendisi ile güzel bir insan. Tüm bunlarda sorun yaşarsam onun editlediği sistemi de denerim.
Bu arada eski sürüm diye sürücü sorunu yaşamadım ben. Sürücüyü Aygıt Yöneticisi'nden kurarsanız en güncel olanı bile kurabiliyorsunuz bu arada ben öyle yaptım.
Nexus LiteOS is about making a pre-tweaked image file of Microsoft's Official Windows (7, 8.1, 10). These ISOs are specially made for advanced users
Buradan hangisini önerirsin bir sürü var kafam karıştı