@AJFA
Ben bir şey sormak istiyorum, bu Custom ISO'larda falan process Max 50-60 hatta daha az oluyor. Ne yapıyorlar da bu kadar az oluyor? Şu an 116'ya kadar düşürdüm 170'den PC hızlanıyor hissediyorum ama 50'lere düşse içim daha rahat edecek.
Hayır bir de Custom ISO'ları kullanınca sistem bozulmuyor stabil çalışıyor O daha garibime gidiyor, bende tam tersine. Bu aralar kafayı buna taktım ve 2 gündür tüm ISO'ları denedim neredeyse. Tekrar standarta döndüm en sonunda.
Dün Windows 11 vardı bilgisayar başından 1-2 saat ayrıldım geldiğimde başlangıç arama kısmına rastgele harflerin basıldığını gördüm
Bu hizmetleri kapatan bir program vardı onu kullanmıştım iyi temizliyor diye. Ondan sonra oldu. Ben de en ufak şeyde rahatsız olduğum için tekrar Windows 10'a geri döndüm belki Windows 11 kaynaklıdır diye.
Şu anda bayağı hızlandırabildim. Windows 10 gereksiz her şeyi kapatarak, dosyalar arası geçişler falan çok daha stabil oldu. Bir de alan açtım. Normalde 40GB alan kaplıyordu Windows 10 şu an 25-30 arası kaplıyor.
Hala process olayını çözemedim ama Belki bilen vardır yazar bu konuya.
Akşam tekrar araştıracağım yabancı kaynakları, bakalım belki bir şeyler bulurum