şuan gamepower warlock compact kullanıyorum numpadi yok ve bunun boyutu çok hoşuma gidiyor. Bütçe olarak da 2500 düşünüyorum ama 3000 e zorlayabilirim belki.Bütçeniz ne kadar ve Tkl mi arıyorsunuz yoksa mini mi?
şuan gamepower warlock compact kullanıyorum numpadi yok ve bunun boyutu çok hoşuma gidiyor. Bütçe olarak da 2500 düşünüyorum ama 3000 e zorlayabilirim belki.
LEOBOG GrayWood V4 anahtarı doÄrusal POM HIFI anahtarları için özel mekanik klavye kiti 5Pin ile iÅık kılavuzu sütun DIY GMK67 - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com Ekran ile GMK87 mekanik klavye kiti RGB arkadan aydınlatmalı conta yapısı oyun sıcak takas klavye için VIA özelleÅtirilmiÅ - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com 3'ünü ilk indirimle bayağı ucuza getirebilirsin.XDA Profiel 120PBT Keycap DYE-SUB Gepersonaliseerde Minimalistische Wit Grijs Engels Japanse Keycap Voor Mechanisch Toetsenbord MX Switch - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
İnceleme: Zuoya GMK87 Klavye Kiti
Merhaba, eğer DIY klavye kiti arıyorsanız bakabileceğiniz en iyi seçeneklerden birisi olan Zuoya GMK87'yi inceleyeceğim. Ürünü Aliexpress'ten aldım, 12 gün gibi bir sürede elime ulaştı. Kutusu biraz hasar görmüştü fakat içerikte sıkıntı yoktu. Kutunun içeriği şu şekilde: Barebones GMK87...www.technopat.net
Whatgeek Türkiye gönderimi yapmıyor diye biliyorum. 46.44AU $ 66% OFF|ÃalıÅırken deÄiÅtirilebilir mekanik klavye conta Bluetooth 2.4G RGB arkadan aydınlatmalı conta yapısı klavye 3 mod özelleÅtirilmiÅ klavye| | - AliExpress Aynı fiyata geliyor. Whatgeek'de vergi çıkan görmüştüm geçen zaten bunda da vergi var aynı şey. Keycaps'in altı + şeklinde ise uyuyor diye biliyorum. Keycapsın japonca olması rahatsız etmiyorsa alınabilir. Switch güzel zaten önermiştim.Çok teşekkür ederim klavye ve Switch videolarına baktım ve kit olarak tam benim istediğim gibi parayı ayarlayınca yüksek ihtimalle bu Switch ve kiti alacağım. Tekrardan çok teşekkürler hocam.
Dünden beri biraz bakıyorum da bu ürünleri buldum.
Bu kiti indirim koduyla 36 dolara alabiliyorum
Keycaps olarak da bunu düşünüyorum
Switch olarak da bunuPBT Klavye TuÅ Minimalist Siyah Beyaz Japon Klavye TuÅları Kiraz Profili Mekanik ve Optik Oyun Klavyesi için 129 TuÅlar - AliExpress 7
LEOBOG GrayWood V4 anahtarı doÄrusal POM HIFI anahtarları için özel mekanik klavye kiti 5Pin ile iÅık kılavuzu sütun DIY GMK67 - AliExpress 7
Hepsi toplamda 2400'e falan geliyor sanırım. Birbirine uyar mı bir sıkıntı çıkarıp beni üzer mi acaba?
Whatgeek Türkiye gönderimi yapmıyor diye biliyorum. 46.44AU $ 66% OFF|ÃalıÅırken deÄiÅtirilebilir mekanik klavye conta Bluetooth 2.4G RGB arkadan aydınlatmalı conta yapısı klavye 3 mod özelleÅtirilmiÅ klavye| | - AliExpress aynı fiyata geliyor. Whatgeek'de vergi çıkan görmüştüm geçen zaten bunda da vergi var aynı şey. Keycaps'in altı + şeklinde ise uyuyor diye biliyorum. Keycapsın Japonca olması rahatsız etmiyorsa alınabilir. Switch güzel zaten önermiştim.
Gmk67'nin zaten içi dopdolu hocam normalde gerek yok ama isterseniz birkaç şey ekleyebilirsiniz.Ben de vergi çıkar mı acaba diye adres bilgilerini girerken gördüm göndermediklerini tam başka siteden arayacakken sen atmışsın teşekkürler hocam. Bu set herhalde üzmez beni kitin içindeki yalıtımlar falan da yeterli duruyor, aldıktan sonra extra bir yalıtım işlemi ister mi sence? Bant vesaire.
Gmk67'nin zaten içi dopdolu hocam normalde gerek yok ama isterseniz birkaç şey ekleyebilirsiniz.
Gmk67 dışında alternatif isterseniz tester68 alabilirsiniz arkadaşım almıştı bayağı beğenmiş.Anladım, teşekkür ederim hocam.