Custom klavye nasıl ve neye göre toplanır?

Bütçe
3000TL

DART

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, Custom klavye olayı yeni ilgimi çekmeye başladı fakat hangi parçalar nasıl ve neye göre toplanır bilmiyorum. 3000TL bütçem var ve biraz üstüne çıkılabilir işte lube falan gerekirse diye. Çoğu kişi gmk67 önermiş ve ona da baktım fakat en önemli olan şey şu anda Custom klavyelerin nasıl toplandığını öğrenmem ki ona göre parçalara karar verebileyim.

@Hyperciaa @Zelrael Gmk67 toplama klavye tavsiyesi

Ak820 pro alip istedigin sekilde modifiye edebilirsin o civardaki bir butceyle.

AK820 Pro alip istedigin sekilde modifiye edebilirsin o civardaki bir butceyle.

Bence gmk67, Akko pıano Pro kombosu daha iyi olacaktır.

Senin gelmeni bekliyordum
Evet bunu gördüm, FPS oynuyorum iyi midir gecikmesi falan? Switchlerden anlamadığım için hangisi en iyisidir bilemedim oradaki. Lube dahil değil diye düşünüyorum.

Şu an indirimde 340 TL'ye aldığım klavyeden yazıyorum oyun dahi oynadım 0 gecikme. Gmk67 de de olmaz. Switch olarak Akko pıano Pro iyi olacaktır. Pıano Pro'lar fabrika lubelu sanırım. Etiketlediğim kişilerden cevap beklemeniz en doğrusu olacaktır.

75% > 65%

Tamamdır teşekkür ederim.

GMK67 iyi ama %75 daha kullanisli bir format.

Ben de kendi modladigim BM65 kit + gateron milky yellow klavyeyi kullaniyorum yaklasik 3 yildir falan. Custom klavyelerle ilgili onceki konu ve mesajlarima bakarsan konudan uzak olmadigimi gorebilirsin.

Ben size bilgisizsiniz demedim ki kullanışlılık kişiden kişiye değişiyor mesela ben yüzde 60 da gayet rahat ediyorum.

Ben de %65 klavye kullaniyorum su an. Boyut olarak sadece 1 sira daha buyuk olmasina ragmen %75 formatin full f row sunmasi cok faydali oluyor.

%75 formatta kazandiklarin: Yon tuslari + nav clusterdan en cok kullanilan 4 tus + full f tuslari + cogu modelde bulunan multimedia knob

Extrernal dac kullandigim icin knob benim isime yaramiyor ama digerleri oldukca faydali. Ayrica aldigin klavye qmk yada via destegi sunuyorsa layout konusunda cok rahat ediliyor onu da ekleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…