mali22 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 73 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #1 404 Sayfası - Link 24 Bu bir 404 hatasıdır; bu, hatalı bir bağlantıya tıkladığınız veya geçersiz bir URL girdiğiniz anlamına gelir. l24.im 404 Sayfası - Link 24 Bu bir 404 hatasıdır; bu, hatalı bir bağlantıya tıkladığınız veya geçersiz bir URL girdiğiniz anlamına gelir. l24.im 404 Sayfası - Link 24 Bu bir 404 hatasıdır; bu, hatalı bir bağlantıya tıkladığınız veya geçersiz bir URL girdiğiniz anlamına gelir. l24.im Çok küçük klavye sevmiyorum ama bunlar iyi gibi. Sizce hangisi daha güzel?
404 Sayfası - Link 24 Bu bir 404 hatasıdır; bu, hatalı bir bağlantıya tıkladığınız veya geçersiz bir URL girdiğiniz anlamına gelir. l24.im 404 Sayfası - Link 24 Bu bir 404 hatasıdır; bu, hatalı bir bağlantıya tıkladığınız veya geçersiz bir URL girdiğiniz anlamına gelir. l24.im 404 Sayfası - Link 24 Bu bir 404 hatasıdır; bu, hatalı bir bağlantıya tıkladığınız veya geçersiz bir URL girdiğiniz anlamına gelir. l24.im Çok küçük klavye sevmiyorum ama bunlar iyi gibi. Sizce hangisi daha güzel?
H hackyedimgaliba Femtopat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #2 AliExpress gibi bir siteden herhangi bir şey almanızı ben önermiyorum. Afasoft CIY 68 bence iyi.
afkybnds Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2016 Mesajlar 1.451 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #3 hackyedimgaliba dedi: AliExpress gibi bir siteden herhangi bir şey almanızı ben önermiyorum. Afasoft CIY 68 bence iyi. Genişletmek için tıkla... Onlarca ürün aldım Aliexpress'ten ve trendyolda satılan dandik ürünlerden daha iyi oluyor genelde, f/p olarak çok daha iyi. GMK87 kullanıyorum tavsiye ederim, hakkında ilan açmıştım ikinci el bölümüne bakabilirsiniz.
hackyedimgaliba dedi: AliExpress gibi bir siteden herhangi bir şey almanızı ben önermiyorum. Afasoft CIY 68 bence iyi. Genişletmek için tıkla... Onlarca ürün aldım Aliexpress'ten ve trendyolda satılan dandik ürünlerden daha iyi oluyor genelde, f/p olarak çok daha iyi. GMK87 kullanıyorum tavsiye ederim, hakkında ilan açmıştım ikinci el bölümüne bakabilirsiniz.
mali22 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 73 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #4 afkybnds dedi: Onlarca ürün aldım AliExpress'ten ve Trendyol'da satılan dandik ürünlerden daha iyi oluyor genelde, F/P olarak çok daha iyi. GMK87 kullanıyorum tavsiye ederim, hakkında ilan açmıştım ikinci el bölümüne bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim zaten pek küçük klavye sevmiyorum TKL veya tam arıyordum, çok küçük mü? afkybnds dedi: Onlarca ürün aldım AliExpress'ten ve Trendyol'da satılan dandik ürünlerden daha iyi oluyor genelde, F/P olarak çok daha iyi. GMK87 kullanıyorum tavsiye ederim, hakkında ilan açmıştım ikinci el bölümüne bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İlandakini keycaplerinive switchleri olmadan satar mısınız zaten keycaplerive switch aldım çünkü.
afkybnds dedi: Onlarca ürün aldım AliExpress'ten ve Trendyol'da satılan dandik ürünlerden daha iyi oluyor genelde, F/P olarak çok daha iyi. GMK87 kullanıyorum tavsiye ederim, hakkında ilan açmıştım ikinci el bölümüne bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim zaten pek küçük klavye sevmiyorum TKL veya tam arıyordum, çok küçük mü? afkybnds dedi: Onlarca ürün aldım AliExpress'ten ve Trendyol'da satılan dandik ürünlerden daha iyi oluyor genelde, F/P olarak çok daha iyi. GMK87 kullanıyorum tavsiye ederim, hakkında ilan açmıştım ikinci el bölümüne bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İlandakini keycaplerinive switchleri olmadan satar mısınız zaten keycaplerive switch aldım çünkü.