Custom klavye Switch ve body kit tavsiyesi

522140

Hectopat
Merhaba, şu anda Darmoshark K8 kullanıyorum ve aklıma bir süredir gelen kendi Custom klavyemi yapma fikri oturdu ama çok fazla seçenek var ve ben Switch'lerden pek anlamıyorum. Ayrıca Switch'ler için body kit bakıyorum fakat üstünde Darmoshark veya VGN klavyelerde bulunan ekranlar gibi ekranların olmasını istiyorum. Sadece James Donkey markasının bir tane body kit ürününü buldum ekranı bulunan o yüzden body kit ve Switch tavsiyesilerini bekliyorum. Darmoshark K8 Gateron everfree pre-lubed linear Switch'ler kullanıyor. Kaliteli bir Custom klavye ortaya çıkarmak istiyorum. Sıradan red ve blue Switch'ler gibi basım hissiyatı kesinlikle istemiyorum.

Genel DIY kit dediğimiz body kitlerde TFT, LED ya da OLED ekranlı model çok fazla yok. Üreticilerin kendi custom klavyelerinde oluyor genelde. Sadece 2-3 modelde var onların da kalitesi pek yüksek değil. SKYLOONG GK87 Pro, Feker K75, FOPATO H98 Love & Salvation modellerine bakabilirsiniz. Ama bu modeller fiyat olarak biraz pahalı. Zaten hepsi HOT Swap modeller. Switchleri ve keycapsleri daha sonra değiştirebilirsiniz. Ayrıca switch olarak Kailh Box White V2, AKKO V3 Cream Yellow Pro, Gateron G Pro Yellow, FEKER White Marble switchlerini tavsiye edebilirim. Tabiki kullanmak istediğiniz alana göre değişir.

Ben şahsen Aluminyum Monsgeek M1W Fully Assembled kullanıyorum. Kargo dahil 153$'a aldım. Başka bir ücret ödemedim. (monsgeek'in kendi sitesinden aldım)

Gmk67, Th60 ve TH80 Pro kullandıktan sonra keşke ilk aluminyum alsaymışım dedim. Arkadaşımda da TH80 Pro var. Alu kasadan sonra onu deneyince ben bunu daha önce nasıl kullanmışım dedim.

Akko Piano Pro ve Akko Snow Blue Gray switch kullanıyorum. Switch almadan önce ,istediğiniz switchin videolarını izleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı