Custom klavye toplama önerisi

Sabitar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 5 yıldır HyperX Alloy Core RGB membran kullanıyorum ve artık emekliye ayrılma zamanı bence, ekstra olarak hiç mekanik bir klavye almadım.
Sizden ricam Custom klavye için parça önerileri kafamda bir bütçe yok ama 2K-3K arası daha iyi olur.
Akko V3 Lavender Purple Pro Switch Bu switchi istiyorum bayağı bir süredir sesi tok ve hoşuma gidiyor yani bu switchin uygun olacağı bir klavye olursa iyi olur.
Boyut açısından küçük klavye olabilir %75 falan iyidir masam küçük çünkü.
Keycaps konusunda belirli bir seçimim yok yine.
Renk açısından mümkünse beyaz olursa iyi olur.
Son olarak bağlantı tipi Wireless+BT+Cable 3'lü mod olursa iyi olur.
Yanlış ifade ettiğim veya eksik bilgi verdiğim bir yer varsa kusura bakmayın şimdiden yardımınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
2-3k ile custom switch biraz zor hocam ya. Hazır klavyelerin benzer Switchlerine bak bence.

Merhaba, 5 yıldır HyperX Alloy Core RGB membran kullanıyorum ve artık emekliye ayrılma zamanı bence, ekstra olarak hiç mekanik bir klavye almadım.
Sizden ricam Custom klavye için parça önerileri kafamda bir bütçe yok ama 2K-3K arası daha iyi olur.
Akko V3 Lavender Purple Pro Switch Bu switchi istiyorum bayağı bir süredir sesi tok ve hoşuma gidiyor yani bu switchin uygun olacağı bir klavye olursa iyi olur.
Son olarak bağlantı tipi Wireless+BT+Cable 3'lü mod olursa iyi olur.
Yanlış ifade ettiğim veya eksik bilgi verdiğim bir yer varsa kusura bakmayın şimdiden yardımınız için teşekkürler.

2-3K ile Custom bir klavye toplayamazsın ama o bütçede kaliteli gasket mounted bir klavye falan bulabilirsen daha sonra isteğine göre switch ve keycaplerini kendine göre özelleştirebilirsin.

2-3k ile custom switch biraz zor hocam ya. Hazır klavyelerin benzer Switchlerine bak bence.
Evet farkettim biraz araştırma yapınca hazırlar var ama dediğim gibi kendim farklı bir switch istediğim için pahalıya kaçıyor. Boş bir kasa alıp yapayım diyorum gk67 gibi ama onlarda artık trye gönderilmiyor sanırsam ya da ben bulamadım.

Hocam Hotswap bir kasa al beğendiğin, hem kullan hem de zamanla toplayıp değiştir. Ben AULA F75 almıştım temudan mesela switch ve keypad değiştiriyorum bazen çok tatlı oluyor klavye.

2-3K ile Custom bir klavye toplayamazsın ama o bütçede kaliteli gasket mounted bir klavye falan bulabilirsen daha sonra isteğine göre switch ve keycaplerini kendine göre özelleştirebilirsin.
Evet bütçe şu anlıkaz tuttum arttırma şansım olur ileride. Benimde kafamda boş bir kasa alıp switchleri istediğim gibi eklemek var ama boş kaliteli bir kasa bulamadım GK61 vardı onuda tr'ye gönderim sağlayan bulamadım.

Hocam Hotswap bir kasa al beğendiğin, hem kullan hem de zamanla toplayıp değiştir. Ben AULA F75 almıştım temudan mesela switch ve keypad değiştiriyorum bazen çok tatlı oluyor klavye.
Böyle bir düşüncem var zaten doğrudan ama kasa bulamadım iyi bir tane önerdiğiniz varmı acaba.

Ddd

Evet fark ettim biraz araştırma yapınca hazırlar var ama dediğim gibi kendim farklı bir switch istediğim için pahalıya kaçıyor. Boş bir kasa alıp yapayım diyorum GK67 gibi ama onlarda artık TR'ye gönderilmiyor sanırsam ya da ben bulamadım.

Bu 3 klavyeye bakabilirsin.

Akko V3 Lavender Purple Pro Switch bu switchi istiyorum bayağı bir süredir sesi tok ve hoşuma gidiyor yani bu switchin uygun olacağı bir klavye olursa iyi olur.
Son olarak bağlantı tipi Wireless+BT+cable 3'lü mod olursa iyi olur.

Hocam o tokluk bir tek switchten kaynaklı değil genellikle pre foam ile mod tape yapıldığından tok oluyor red switch duz klavyeye yapsanız bile iyi bir sonuç elde edersiniz. Dediğiniz paralara eskiden cok rahat toplanırdı 2. el bakarsanız klavye kasası daha uygun olur ben yine de size birkaç link bırakayım.
case
klavyeni nasıl modifiye edebileceğinle alakalı video(tok ses icin)

Evet bütçe şu anlıkaz tuttum arttırma şansım olur ileride. Benim de kafamda boş bir kasa alıp switchleri istediğim gibi eklemek var ama boş kaliteli bir kasa bulamadım GK61 vardı onu da TR'ye gönderim sağlayan bulamadım.

Böyle bir düşüncem var zaten doğrudan ama kasa bulamadım iyi bir tane önerdiğiniz var mı acaba?

O kasalar artık gümrük ücretleri yüzünden TR'ye gelmiyor anca TR'den 2. el bulacaksınız ama bu sefer de switch aldığınızda düzgün bir keycap için bütçe kalmaz. Bana kalırsa kaliteli bir hotswap gasket klavye alın. Zaten yeni olacağı için değiştirme ihtiyacı hissetmezsiniz daha sonra da hazır kasası elinizde olacağı için değiştirmesi ve üzerinde oynaması kolay olur.

Evet bütçe şu anlıkaz tuttum arttırma şansım olur ileride. Benim de kafamda boş bir kasa alıp switchleri istediğim gibi eklemek var ama boş kaliteli bir kasa bulamadım GK61 vardı onu da TR'ye gönderim sağlayan bulamadım.

Böyle bir düşüncem var zaten doğrudan ama kasa bulamadım iyi bir tane önerdiğiniz var mı acaba?

Hocam ben en uygun kasalardan birini seçmeye çalıştım switchin pinine uygun bakarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı