wsssas11111 Femtopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #1 Custom Resolution Utility ile çözünürlük ayarladım. Ban yer miyim?
U unut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.036 Makaleler 7 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #2 Arkadaşım kullanıyordu sorun yaşamadı, ama tam bir bilgiye sahip değilim.
Oğuz Çiçekdal Kilopat Katılım 28 Ocak 2018 Mesajlar 311 Çözümler 2 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Destek Uzmanı 4 Temmuz 2021 #3 Sonuç olarak 3. parti bir yazılım. Valorant oynamadım pek bilgim yok ama mantıken ban sebepleri arasında yer alıyordur.
Sonuç olarak 3. parti bir yazılım. Valorant oynamadım pek bilgim yok ama mantıken ban sebepleri arasında yer alıyordur.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 6 Temmuz 2021 #4 Oğuz Çiçekdal dedi: Sonuç olarak 3. parti bir yazılım. Valorant oynamadım pek bilgim yok ama mantıken ban sebepleri arasında yer alıyordur. Genişletmek için tıkla... Değil. Bu uygulama sistem ayarlarına karışıyor sadece. Vanguard çözünürlük değişimine ban atmıyor.
Oğuz Çiçekdal dedi: Sonuç olarak 3. parti bir yazılım. Valorant oynamadım pek bilgim yok ama mantıken ban sebepleri arasında yer alıyordur. Genişletmek için tıkla... Değil. Bu uygulama sistem ayarlarına karışıyor sadece. Vanguard çözünürlük değişimine ban atmıyor.