Şeytan Kulesi Hectopat Katılım 20 Haziran 2019 Mesajlar 54 5 Ocak 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Telefonumda PIN kodu istediği için custom ROM atmak istiyorum açmak için fakat TWRP'yi Odin'e flashladığım zaman aldığım hata veriyor. Hatayı görsel olarak ekledim. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2024
Merhaba arkadaşlar. Telefonumda PIN kodu istediği için custom ROM atmak istiyorum açmak için fakat TWRP'yi Odin'e flashladığım zaman aldığım hata veriyor. Hatayı görsel olarak ekledim. Yardımcı olursanız sevinirim.
5 512260 Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 3.514 Çözümler 27 5 Ocak 2024 #2 Hard reset atınca PIN kalkmıyor mu?
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.089 Çözümler 82 Yer Başkent 5 Ocak 2024 #3 Bootloader kilidi açık mı, cihazınızın G925F yani S7 Edge olması lazım.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.218 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 5 Ocak 2024 #4 Pin için custom ROM değil hard reset atman gerekiyor. Jackpotlte yazdığına göre cihaz A8 2018 galiba?
Pin için custom ROM değil hard reset atman gerekiyor. Jackpotlte yazdığına göre cihaz A8 2018 galiba?
Şeytan Kulesi Hectopat Katılım 20 Haziran 2019 Mesajlar 54 7 Ocak 2024 #5 512260 dedi: Hard reset atınca PIN kalkmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef kalkmıyor. O yüzden custom rom atmaya çalışıyorum. AceTeq dedi: Bootloader kilidi açık mı, cihazınızın G925F yani S7 Edge olması lazım. Genişletmek için tıkla... Cihazım A530F A8 2018, cihazı hiçbir şekilde açamıyorum pin ya da google hesabı istiyor. Heribert Yavuz dedi: Pin için custom ROM değil hard reset atman gerekiyor. Jackpotlte yazdığına göre cihaz A8 2018 galiba? Genişletmek için tıkla... Evet cihaz modelim bu. Hard reset dediğimiz şey sanırım factory reset değil. Onu da araştırayım.
512260 dedi: Hard reset atınca PIN kalkmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef kalkmıyor. O yüzden custom rom atmaya çalışıyorum. AceTeq dedi: Bootloader kilidi açık mı, cihazınızın G925F yani S7 Edge olması lazım. Genişletmek için tıkla... Cihazım A530F A8 2018, cihazı hiçbir şekilde açamıyorum pin ya da google hesabı istiyor. Heribert Yavuz dedi: Pin için custom ROM değil hard reset atman gerekiyor. Jackpotlte yazdığına göre cihaz A8 2018 galiba? Genişletmek için tıkla... Evet cihaz modelim bu. Hard reset dediğimiz şey sanırım factory reset değil. Onu da araştırayım.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.218 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 7 Ocak 2024 #6 Google hesabını aşman gerekiyor hard reset attığın için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Google hesabını aşman gerekiyor hard reset attığın için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şeytan Kulesi Hectopat Katılım 20 Haziran 2019 Mesajlar 54 7 Ocak 2024 #7 Heribert Yavuz dedi: Google hesabını aşman gerekiyor hard reset attığın için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gerçekten bu kadar kolay mıydı? Mükemmel birisin. Günlerdir rom atarak pin kırmaya çalışıyordum... Telefon açıldı, iyi forumlar dilerim!
Heribert Yavuz dedi: Google hesabını aşman gerekiyor hard reset attığın için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gerçekten bu kadar kolay mıydı? Mükemmel birisin. Günlerdir rom atarak pin kırmaya çalışıyordum... Telefon açıldı, iyi forumlar dilerim!