Custom ROM silip stock ROM'a nasıl geçilir?

607936

Decapat
Selamlar 12T Pro cihazında aldığımda Custom ROM kurulu olarak geldi. İsmi ROM'un HyperOS Elite, tehlikeye atmadan kolay bir şekilde stock ROM'a çevirebilir miyim? Galiba bazı özellikleri açık ROM için artı olarak. Altta resimler var.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-08-13-22-44-31-556_com.miui.home.jpg
    Screenshot_2024-08-13-22-44-31-556_com.miui.home.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_2024-08-13-22-44-41-272_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-08-13-22-44-41-272_com.android.settings.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar 12T Pro cihazında aldığımda Custom ROM kurulu olarak geldi. İsmi ROM'un HyperOS Elite, tehlikeye atmadan kolay bir şekilde stock ROM'a çevirebilir miyim? Galiba bazı özellikleri açık ROM için artı olarak. Altta resimler var.

Hocam tam olarak stock olmasa da Xiaomi. EU sıtesınden bır ROM yuklemenızı tavsıye ederım. Ayrıca bootloader kılıdı ve USB hata ayıklama açık mı bir bakın.

Bilgisayarım yok ve bu konu hakkında pek bir bilgim yok, USB hata ayıklama açık boatloader kilidine nereden bakabilirim?
Cihazi yeniden baslatinca on kameranin altinda yani ekranin ust kisminda kilit acik simgesi olmasi gerek. Ve de bilgisayar olmadan saglikli bir sekilde yapamazsınız. Xiaomi.eu romlarini zaten yapamazsiniz.

Cihazi yeniden baslatinca on kameranin altinda yani ekranin ust kisminda kilit acik simgesi olmasi gerek. Ve de bilgisayar olmadan saglikli bir sekilde yapamazsınız. Xiaomi. EU romlarini zaten yapamazsiniz.

Kilit işareti açık gözüküyor. Ankara'da nereye götürsem yapabilirler? Bildiğiniz bir yer var mı?

Redmi kullanıyorum bende ROM atsam sorun olur mu?

Neden kanka.

Atma kanka hiçbiri stock ROM'un yerini tutmuyor boş ver cihazın çok eski değilse atma pişmanım.

Kilit işareti açık gözüküyor. Ankara'da nereye götürsem yapabilirler? Bildiğiniz bir yer var mı?

Atma kanka hiçbiri stock ROM'un yerini tutmuyor boş ver cihazın çok eski değilse atma pişmanım.
Ankara'yı bilmem. Bilgisayariniz olsa buradan sizi yonlendirebilirdim.
Stock romun yerini hepsi tutuyor inanın.

Redmi kullanıyorum bende ROM atsam sorun olur mu?

Neden knk
Hangi redmi'yi kullaniyorsun, nasil atacağını biliyor musun ?
Bana kalirsa bilgisayarsiz bu işe kalkışmamak gerekir. Zaten mobil-mobil bir cihazı rootlamak veya yazilimlamak kolay degil belki de yapilmiyor.
Rom atmak isterseniz etiketleyip yeni konu acabilirsiniz. Ancak mediatek bir cihaza yardimci olamam ona gore.

Ankara'yı bilmem. Bilgisayariniz olsa buradan sizi yonlendirebilirdim.
Stock ROM'un yerini hepsi tutuyor inanın.

Hangi Redmi'yi kullaniyorsun, nasıl atacağını biliyor musun?
Bana kalirsa bilgisayarsiz bu işe kalkışmamak gerekir. Zaten mobil-mobil bir cihazı rootlamak veya yazilimlamak kolay degil belki de yapilmiyor.
ROM atmak isterseniz etiketleyip yeni konu acabilirsiniz. Ancak MediaTek bir cihaza yardimci olamam ona gore.

Hocam bilgisayarsız Xiaomi EU ROM'una geçtim TWRP'den sıkıntısız şekilde teşekkür ederim yine de.

Hocam bilgisayarsız Xiaomi EU ROM'una geçtim TWRP'den sıkıntısız şekilde teşekkür ederim yine de.
Ben sadece o dosyayla beraber gelen exe ile flashlananiliyor saniyordum. Twrp ile de oluyormus demek. Bir de bastan soyleseniz twrp ile cogu seyi yaparsiniz pc olmadan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı