Custom ROM SIM Kart Sorunu

Ahwehota

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar telefonuma Custom ROM kurdum ve kurulum sonunda SIM kartımı okumamaya başladı. Bu sorunun bir çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
SIM kartı mı, SIM kartındaki kişiler mi ? Genelde ROM kurduğunda SIM kartındaki kişileri görmüyor.

Direk sim kartı görmüyor hocam. Sanırım IMEI kayboldu.

IMEI kontrol edin, 0 görünüyorsa ve işlemci Qualcomm ise deneyebileceğiniz bir rehber yazmıştım farklı bir foruma.

IMEI kontrol için *#06# yaptığımda uygulama çalıştırmayı durduruyor. Telefon bilgilerinden baktığımda da bulunamıyor yazıyor. Ne yapabilirim.

Cihazınız ve kullandığınız ROM nedir ? Şu ana kadar kullandığım tüm cihazlara ROM kurdum, fakat IMEI kaybolması gibi bir sorun yaşamadım.

S3 Neo I9301I sürümü Lineage OS 14.1 sürümünü kurdum ve böyle oldu.

Telefona daha önceden IMEI işlemi uygulanmış mıydı? Çünkü IMEI kaybolma sorunları sadece cihaza sonradan yetkisiz yollarla IMEI atıldığında oluşan bir hatadır.

Yok daha önceden atılmadı. Sadece yurtdışı girişli pasaport kaydı yapıldı.

Telefona daha önceden IMEI işlemi uygulanmış mıydı? Çünkü IMEI kaybolma sorunları sadece cihaza sonradan yetkisiz yollarla IMEI atıldığında oluşan bir hatadır.
Katılıyorum özellikle Lineage OS gibi bir ROM'da kolay kolay oluşacak bir şey değil. Kurulumdan önce EFS yedeği aldıysanız onu yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…