Custom ROM SIM Kart Sorunu

Bahsettiğiniz model Pasaport kaydını siz mi yaptınız yoksa o şekilde mi satın aldınız?
Babam yaptı dedemin pasaporta kayıtlı şuan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Katılıyorum özellikle Lineage OS gibi bir ROM'da kolay kolay oluşacak bir şey değil. Kurulumdan önce EFS yedeği aldıysanız onu yüklemeyi deneyebilirsiniz.
EFS yedeğini almaya çalışmıştım aldım zannettim ama alamamışım hocam. Ne yapabilirim?

Şu araçları indir:
Daha sonra ayarları alttaki ekran görüntüsündeki gibi yap.

Ekranda gördüğün tüm yazılar aynı olduğunda Kırmızı ile işaretlediğim Download butonuna bas ve orijinal Samsung 4.4.2 yazılımını indir.

Ardından ODIN'i aç, telefonu Download Mode'a al ve Ses Açma ile onaylarak yükleme ekranına gel. Zip'ten çıkarttığın ROM dosyasını BL kısmına ekle ve cihaza yükle. Temel kurulumu geç ve SIM kart durumunu kontrol et. Modem güncellenerek EFS kaydın yeniden oluşturulacak.

Teşekkürler hocam deniyorum hemen.

Cihazindaki eski modemi yuklemeyi ve baska bir kerneli yuklemeyi dene

Hocam söylediğini yaptım ama hata verdi.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    112,7 KB · Görüntüleme: 216
Uygun pit dosyası indirip odin içindendir dosyasını seçmeniz gerekiyor

Örnek olarak samsung galaxy s6 g920f pot file diye arama yapabilirsiniz tabiki size uygun cihaz modeli ile arama yapmanız lazım

Uygun pit dosyası indirip odin içindendir dosyasını seçmeniz gerekiyor
Problem pit ile alakalı değil. Authantication yani yazılımın kimlik doğrulamasında hata vermiş.
Hocam söylediğini yaptım ama hata verdi.
Samsung'un yazılımını kullanarak yazılımı yeniden yüklemeyi deneyebilir misin? Sanıyorum şuan Kies komple kaldırılıp Smart Switch'e geçiş yapıldı. Cihazın IMEI ve Seri numarasını girerek uygun yazılımı indirip yükleyebiliyor olman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…