anticor Megapat Katılım 31 Ağustos 2013 Mesajlar 393 Makaleler 3 Yer Hatay Daha fazla Meslek UI/UX Designer 25 Mayıs 2014 #11 Sony Xperia M C1905 Official 4.1.2 Firmware | AndroidPixel - ROOTS, ROMS, Overclock, Official Firmwares, APK Games, APK APPS, Tips & Tricks PsychoAssassin99 dedi: Evet downgrade edeceğim ama Sony'nin 4.1.2 stock ROM'unu hiçbir yerde bulamadım.Her yerde 4.3 var yardım edecek misiniz etmeyecek misiniz? Genişletmek için tıkla...
Sony Xperia M C1905 Official 4.1.2 Firmware | AndroidPixel - ROOTS, ROMS, Overclock, Official Firmwares, APK Games, APK APPS, Tips & Tricks PsychoAssassin99 dedi: Evet downgrade edeceğim ama Sony'nin 4.1.2 stock ROM'unu hiçbir yerde bulamadım.Her yerde 4.3 var yardım edecek misiniz etmeyecek misiniz? Genişletmek için tıkla...
PsychoAssassin99 Hectopat Katılım 30 Ekim 2013 Mesajlar 42 26 Mayıs 2014 #12 Çok sağol anticor kardeşim işime yaradı ROOT ta attım. Tekrar teşekkür ederim Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2014
anticor Megapat Katılım 31 Ağustos 2013 Mesajlar 393 Makaleler 3 Yer Hatay Daha fazla Meslek UI/UX Designer 30 Mayıs 2014 #13 PsychoAssassin99 dedi: Çok sağol anticor kardeşim işime yaradı ROOT ta attım. Tekrar teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam. Rom ve Root işinde uzmanlaştım sayılır. Bir de tema ve arayüze yöneldim şu anda İmzamı da attım... Deneyebilirsiniz.
PsychoAssassin99 dedi: Çok sağol anticor kardeşim işime yaradı ROOT ta attım. Tekrar teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam. Rom ve Root işinde uzmanlaştım sayılır. Bir de tema ve arayüze yöneldim şu anda İmzamı da attım... Deneyebilirsiniz.