tanraw Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #1 Redmi Note 10S cihazıma PixelExperience kurdum. Ama GCAM'in Lite sürümü olduğu için kamera berbat çekiyor. MIUI'ın stock kamerasını Custom ROM'a kurabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2023
Redmi Note 10S cihazıma PixelExperience kurdum. Ama GCAM'in Lite sürümü olduğu için kamera berbat çekiyor. MIUI'ın stock kamerasını Custom ROM'a kurabilir miyim?
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.115 Çözümler 82 Yer Başkent 14 Kasım 2023 #2 ANXCamera kurmanız lazım, benim de fazla bilgim yok maalesef. ANXCamera by AEonAX Download latest ANXCamera, A Miui Camera Port for Xiaomi's Devices, Install via Magisk or TWRP camera.aeonax.com
ANXCamera kurmanız lazım, benim de fazla bilgim yok maalesef. ANXCamera by AEonAX Download latest ANXCamera, A Miui Camera Port for Xiaomi's Devices, Install via Magisk or TWRP camera.aeonax.com
tanraw Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #3 AceTeq dedi: ANXCamera kurmanız lazım, benim de fazla bilgim yok maalesef. ANXCamera by AEonAX Download latest ANXCamera, A Miui Camera Port for Xiaomi's Devices, Install via Magisk or TWRP camera.aeonax.com Genişletmek için tıkla... Hiç kendiniz denediniz mi? Her telefon modeli için ayrı sürümü var mı?
AceTeq dedi: ANXCamera kurmanız lazım, benim de fazla bilgim yok maalesef. ANXCamera by AEonAX Download latest ANXCamera, A Miui Camera Port for Xiaomi's Devices, Install via Magisk or TWRP camera.aeonax.com Genişletmek için tıkla... Hiç kendiniz denediniz mi? Her telefon modeli için ayrı sürümü var mı?
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 14 Kasım 2023 #4 tanraw dedi: Hiç kendiniz denediniz mi? Her telefon modeli için ayrı sürümü var mı? Genişletmek için tıkla... 10S için yok. GCAM var. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2023
tanraw dedi: Hiç kendiniz denediniz mi? Her telefon modeli için ayrı sürümü var mı? Genişletmek için tıkla... 10S için yok. GCAM var.
tanraw Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #5 Pencere bakıcısı dedi: 10S için yok. GCAM var. Genişletmek için tıkla... Hangi kaynak güvenilirdir ve nasıl kurarım?
Pencere bakıcısı dedi: 10S için yok. GCAM var. Genişletmek için tıkla... Hangi kaynak güvenilirdir ve nasıl kurarım?
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 14 Kasım 2023 #6 Android 11 için GCAM var. Sizin Android kaç? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2023
tanraw Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #7 Pencere bakıcısı dedi: Android 11 için GCAM var. Sizin Android kaç? Genişletmek için tıkla... Android 13. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2023
Pencere bakıcısı dedi: Android 11 için GCAM var. Sizin Android kaç? Genişletmek için tıkla... Android 13.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 14 Kasım 2023 #8 tanraw dedi: Android 13. Genişletmek için tıkla... Buradaki linkleri tek tek deneyin. Doğru olan kamerayı bulun. BSG GCam APKs - Google Camera Port Modified Google Camera app by BSG. www.celsoazevedo.com Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2023
tanraw dedi: Android 13. Genişletmek için tıkla... Buradaki linkleri tek tek deneyin. Doğru olan kamerayı bulun. BSG GCam APKs - Google Camera Port Modified Google Camera app by BSG. www.celsoazevedo.com
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.412 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #9 tanraw dedi: Redmi Note 10S cihazıma PixelExperience kurdum. Ama GCAM'in Lite sürümü olduğu için kamera berbat çekiyor. MIUI'ın stock kamerasını Custom ROM'a kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Öncelikle PE nasıl? Ve Magisk varsa port leica ve MIUI camera port module var. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2023
tanraw dedi: Redmi Note 10S cihazıma PixelExperience kurdum. Ama GCAM'in Lite sürümü olduğu için kamera berbat çekiyor. MIUI'ın stock kamerasını Custom ROM'a kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Öncelikle PE nasıl? Ve Magisk varsa port leica ve MIUI camera port module var.
tanraw Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #10 Silinen üye dedi: Öncelikle PE nasıl? Ve Magisk varsa port leica ve MIUI camera port module var. Genişletmek için tıkla... Bu cihaz için Port lecia var mı? Bu arada 2 sorun dışında şu anlık deneyimim iyi. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2023
Silinen üye dedi: Öncelikle PE nasıl? Ve Magisk varsa port leica ve MIUI camera port module var. Genişletmek için tıkla... Bu cihaz için Port lecia var mı? Bu arada 2 sorun dışında şu anlık deneyimim iyi.