Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.400 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #11 tanraw dedi: Bu cihaz için port lecia var mı? Bu arada 2 sorun dışında şu anlık deneyimim iyi. Genişletmek için tıkla... Ben de 10S kullanırdım eskiden. Link atayım hemen. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2023
tanraw dedi: Bu cihaz için port lecia var mı? Bu arada 2 sorun dışında şu anlık deneyimim iyi. Genişletmek için tıkla... Ben de 10S kullanırdım eskiden. Link atayım hemen.
tanraw Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #12 Silinen üye dedi: Ben de 10S kullanırdım eskiden. Link atayım hemen. Genişletmek için tıkla... Hocam bende link gelsin diye bekliyordum şimdi baktım moderatör silmiş
Silinen üye dedi: Ben de 10S kullanırdım eskiden. Link atayım hemen. Genişletmek için tıkla... Hocam bende link gelsin diye bekliyordum şimdi baktım moderatör silmiş
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.400 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #13 tanraw dedi: Hocam bende link gelsin diye bekliyordum şimdi baktım moderatör silmiş Genişletmek için tıkla... Yook modlara laf söyleyemem silmediler sadece ufak bir uyari. Al leica camera. Leica Cam 5.1.apk drive.google.com
tanraw dedi: Hocam bende link gelsin diye bekliyordum şimdi baktım moderatör silmiş Genişletmek için tıkla... Yook modlara laf söyleyemem silmediler sadece ufak bir uyari. Al leica camera. Leica Cam 5.1.apk drive.google.com
tanraw Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #14 Silinen üye dedi: Yook modlara laf söyleyemem silmediler sadece ufak bir uyari. Al leica camera. Leica Cam 5.1.apk drive.google.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu dosya hangi kaynaktan onun linkinden indirmek isterim.
Silinen üye dedi: Yook modlara laf söyleyemem silmediler sadece ufak bir uyari. Al leica camera. Leica Cam 5.1.apk drive.google.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu dosya hangi kaynaktan onun linkinden indirmek isterim.
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.400 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #15 tanraw dedi: Hocam bu dosya hangi kaynaktan onun linkinden indirmek isterim. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayar başına geçince atayım size. Güveniliginize bu kadar düşkün olmanız beni şaşırttı. Ben nereden ne görsem indirdiğim için her gun yeni ROM kuruyorum.
tanraw dedi: Hocam bu dosya hangi kaynaktan onun linkinden indirmek isterim. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayar başına geçince atayım size. Güveniliginize bu kadar düşkün olmanız beni şaşırttı. Ben nereden ne görsem indirdiğim için her gun yeni ROM kuruyorum.
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.136 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer Bursa/Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #16 Bu siteden istediğiniz stok kameradan çok daha iyisini indirebilirsiniz. LMC 8.4 öneririm. Google Camera Ports Download Modified Google Camera ports (Pixel Camera) by BSG, Arnova8G2, BigKaka, Shamim, and others. Download hub for GCam ports. www.celsoazevedo.com
Bu siteden istediğiniz stok kameradan çok daha iyisini indirebilirsiniz. LMC 8.4 öneririm. Google Camera Ports Download Modified Google Camera ports (Pixel Camera) by BSG, Arnova8G2, BigKaka, Shamim, and others. Download hub for GCam ports. www.celsoazevedo.com
7 725064 Picopat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 653 Makaleler 2 Çözümler 3 15 Kasım 2023 #17 Anx desteği yoksa 1000 tane de miui kamera kursanız çalışmaz.