Custom ROM Custom ROM'da fiziksel tuşlar çalışmıyor

erdqc

Centipat
Yer
İstanbul
Merhaba, az önce tabletime şu ROM'u kurdum: https://forum.xda-developers.com/t/...-v2-9-sm-t231-t230-t230nu-2018-08-16.3812839/

Her şeyi güzel hiçbir sıkıntısı yok ama şu dikkatimi çekti, geliştirici fiziksel tuşları devre dışı bırakmış, yani cihazı uyandırmak için Home tuşunu kullanamıyorum diğer tuşlarda çalışmıyor. (son uygulamalar, geri) bunları tekrar nasıl aktive edebilirim?

Merhaba bu ROM cok sorunlu internette iki üc sayfaya baktım herkeste bir proglem var size daha güzel bir ROM bulayım biraz bekler misiniz?

ROM: 5.0.zip

Gerekli program: ROOT Samsung Galaxy TAB 4 v4.zip | Mod by BRoy_98 for Galaxy Tab 4 7.0

Yapamazsan video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@neXusTS

Ben ROM istemedim nasıl çözeceğimi sordum?

Ve hiçbir sıkıntısı yok?

Ben ROM istemedim nasıl çözeceğimi sordum?

Ve hiçbir sıkıntısı yok?

Çözümü yapipciya söyleyip fix yapmasi istemek onun disinda yazilim bilginiz yoksa olumsuz ve dedigim gibi o ROM proglemli internetten arastirin.

Prop dosyası üzerinden sanal tuşlar açılıyor. Belki bir girdi eklenerek fiziksel olan kısım aktif edilebilir. Geliştiricinin o tuşları fixleyememesi sonucu kapatmış olma ihtimali yüksek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı