Custom ROM'da VoLTE ve VoWiFi özelliği var mı?

temucina2523

Decapat
Daha fazla  
Ana telefonuma (Samsung Galaxy M52) Custom ROM kurmak istiyorum fakat VoLTE ve VoWiFi özelliği yokmuş.(ChatGPT'ye göre) zaten duyduğuma göre 3G'nin desteği yavaş yavaş kesiliyor. Bu durumda nasıl birini arayabilirim bilmiyorum. Rootla falan uğraşmakta istemiyorum siz bu konuda neler biliyorsunuz?

Gsi rom kullanıyorum custom rom bile değil. Volte çalışıyor. Tabi cihazım Samsung değil Tecno.

Gsi rom kullanıyorum custom rom bile değil. Volte çalışıyor. Tabi cihazım Samsung değil Tecno.
Gömülü sistemlerde (ES) kesin bir bilgi olmaz bu tarz yazılım portları ile ilgili. Cihazdan cihaza değişiyor çünkü donanımsal ya da yazılımsal kısıtlama ya da eksikler (kaynak kodu eksikliği kaynaklı zaten çoğu ROM'da olmaması) yüzünden böyle oluyor. NFC, HDR, VoLTE, VoWIFI gibi şeyler genelde çoğu cihazda ve ROM'da çalışmaz çünkü gereken sürücüler vs. ya da configler eksik olur (çünkü yapmak için gereken bilgi ve kaynak dosyalar olmadığı için kimsede).

Yani bir yolu yok sanırsam çünkü çoğu custom romlarda VoLTE ve VoWiFi yok buda samsung ile alakalı imiş xaomide de var diye biliyorum

Yani bir yolu yok sanırsam çünkü çoğu custom romlarda VoLTE ve VoWiFi yok buda samsung ile alakalı imiş xaomide de var diye biliyorum
Bilginize: LineageOS, şu anda hiçbir Samsung cihazında VoLTE'yi desteklemiyor çünkü geliştiriciler şimdiye kadar Samsung'un tescilli VoLTE uygulamasını tersine mühendislik yoluyla geliştiremedi. Samsung işletim sistemine dayanmayan diğer özel ROM'lar da desteklemiyor. (Böyle bir yazı buldum redditte)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…