E Eyüphan3223 Hectopat Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 12 10 Ocak 2018 #1 Dostlar ben kendim custom bir sıvı soğutma yapmak istiyorum. Fakat içinde kullanacağım sıvıya karar veremedim. Sıvı hidrojen düşündüm ama o kapalı alanda patlıyormuş sanırım. O yüzden bu sistemde kullanabileceğim en etkili sıvı nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2018
Dostlar ben kendim custom bir sıvı soğutma yapmak istiyorum. Fakat içinde kullanacağım sıvıya karar veremedim. Sıvı hidrojen düşündüm ama o kapalı alanda patlıyormuş sanırım. O yüzden bu sistemde kullanabileceğim en etkili sıvı nedir?
Cezalı Kilopat Katılım 6 Kasım 2017 Mesajlar 553 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2018 #2 Edit: Yanlış konuya mesaj attım.
20 Percent Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2016 Mesajlar 3.871 Çözümler 9 11 Ocak 2018 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et