Custom sıvı soğutma nasıl yapılmalı?

Görünüşe önem vermeseniz harika soğutma sistemleri yaparsınız, aldığınız malzemeler ne tuttu bilmiyorum ama, tahminimce o verdiğiniz fiyata abartısız en az 2 tane efsane kasa dışı harici sıvı soğutma sistemi yaparım. Amaç performans ise önüne hiçbir sıvı soğutma sistemi geçemez. Düşünsenize sıvı soğutucunuz tek başına ve anakart, ekran kartının hiçbir donanımın ısısından etkilenmeden tek başına soğutuyor. Alacağınız radyatör sayısını daha da fazla arttırma şansınız var üstelik. Piyasa da satılan en düşük fiyatlı radyatörleri kullanıyorum sonuç bakımından çok güzel. 480 mmlik radyatör takılı soğutma süper kesinlikle şikayetim yok. Radyatör indirimli fiyatı160 TL pahalı olunca PC'yi uçuracak değil ya

Hocam borular ve düz rekor
İşlemci bloğu 1300 TL tuttu indirim varken almıştım 14 günüde geçti iade almaz QP Bilişim sanırım.

Türkiye de QP Bilişim satıyor parça olarak hocam hatta N11 de bile satılıyor.

Son düzenleme:
Parçaları qp satıyor ancak traşlama, kesme, bükme aletini göremedim. Kendi sitesinde stokta yok.

webdenal sitesi ve uzmanlar sitesinde satışda var ayrıyeten hocam arkadaşım kendi parçalarını satıyor benim 360'lık radyatör ve kesme ve tıraşlama malzemesi varmış onda rekorda var alınır mı ikinci el sıkıntı yaşatır mı paradan kaçtığımdan değil bu arada.

Oy oy 5bin TL paraya bak, bu seti 1300 TL'ye aldıysanız yine de çok iyi ama, kasaya da çok para harcamışsınız gibi geldi bana. Ama yapacak bir şey yok değerlendireceksiniz artık. Diğer bir kasam da da bir tane 240mm radyatörü içeri, bir 240 mm liği de mecburen dış yüzeye konumlandırmak zorun da kaldım, eski tip kasa olunca bir tanesini sığdırabildim ancak. Rekora bir şey diyemem ama, diğer malzemelere alırken bakacaksın en azından, kullanılır mı kullanılmaz mı belli olur zaten?

Hocam sistemi toplarken almıştım kasayı ilk aldığım kasa 4000X kasaydı onu iade edip 5000X aldım o yüzden kasayı saymaya gerek yok aslında tabii şu an fiyatları düştü.
Eğer parçalardan eminsen, sorunlu değillerse bir sakınca görmüyorum.

Peki hocam almışken sıfır almak mı daha mantıklı ben biraz takıntılı insanımda.

Ben de sıfır almaya takıntılıyım, kullanacağın malzemeler kullanılır, kullanışlı ise neden sıfır alayım. Fiyat olarak çok fazla fark yoksa, sıfır alman daha doğru tabii seçenek senin.

Ben de sıfır almaya takıntılıyım, kullanacağın malzemeler kullanılır, kullanışlı ise neden sıfır alayım. Fiyat olarak çok fazla fark yoksa, sıfır alman daha doğru tabii seçenek senin.

Anladım hocam arkadaşın kendisiyle bir iletişime geçip sormam lazım ama yine de sıfır almak daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…