Öncelikle herkese merhaba.
Başlıkta da belirtmiş olduğum gibi Custom sıvı soğutma hemen hemen herkesin hobi ve görsel zevk olarak istediği bir şey.
Fakat ülkemizde ne yazık ki bildiğim kadarı ile üretimi yok. Satılan belli başlı yerlerde yüksek fiyatlar istiyorlar. Ben hem rakor hem de petg tube (sertboru) üretimi yapmak istiyorum. Sizce talep olur mu?
Talep olur olmasına da, o kadar sorun ile nasıl başa çıkacaksın? Adamlar o kadar mühendis ile dahi sorun yaşayabiliyor. Custom çok zor, bilgisayara tek sıvı değse dahi bütün sistem gidebilir. Bunu nasıl karşılayacaksınız?
Talep olur olmasına da, o kadar sorun ile nasıl başa çıkacaksın? Adamlar o kadar mühendis ile dahi sorun yaşayabiliyor. Custom çok zor, bilgisayara tek sıvı değse dahi bütün sistem gidebilir. Bunu nasıl karşılayacaksınız?
Öncelikle herkese merhaba.
Başlıkta da belirtmiş olduğum gibi Custom sıvı soğutma hemen hemen herkesin hobi ve görsel zevk olarak istediği bir şey.
Fakat ülkemizde ne yazık ki bildiğim kadarı ile üretimi yok. Satılan belli başlı yerlerde yüksek fiyatlar istiyorlar. Ben hem rakor hem de petg tube (sertboru) üretimi yapmak istiyorum. Sizce talep olur mu?
Amazon'da ve yerli satış sitelerinde mağaza oluşturursanız faydalı olur bence. Özellikle yurt dışı çalışın. TL'nin düşük olmasıyla yabancı müşterilere çok cazip gelir
Bizde hayatta kalmak için insanların tüketimi doğrultusunda neyden faydalanabiliriz bunu peşindeyim. Sana bana lüks olabilir ama maddiyatı olan insan için bir ihtiyaç.
@sezer3636'ya katılıyorum. N11, Gittigidiyor gibi kanalları mutlaka kullanın. Ne seviyede bir satış durumu olur bilemem ama elbet birileri arayış içine girecektir. Reklam önemli.
şu anda Sert boru içini hallettim rakor için farklı bir ilde bir mühendis ile görüşme yapıyorum ondan onay alırsam önce kendim için üretim yapıp kalitesini denedik den sonra belli bir seri üretim yapıcam.
Şahsım olarak 2 senedir Custom sıvı kullanıyorum sürekli yurtdışına bağlı kalmak can sıkıcı.