pidee Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.609 Makaleler 2 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 - RTX 4050 Laptop GPU - Ryzen 7 7840HS - 16GB RAM - 500GB SSD Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #1 İnternette çıkıyor arada karşıma demir golem, pokemon falan yapıyorlar şampiyonları, ban sebebi midir bu?
İnternette çıkıyor arada karşıma demir golem, pokemon falan yapıyorlar şampiyonları, ban sebebi midir bu?
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.268 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #2 TR üzerinde ban çok fazla atılıyor, EU üzerinde oynayacaksanız sorun olmaz. Ancak ben kullandım yemiyorum diyen çok, risk var.
TR üzerinde ban çok fazla atılıyor, EU üzerinde oynayacaksanız sorun olmaz. Ancak ben kullandım yemiyorum diyen çok, risk var.
4giree Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 440 Çözümler 2 2 Mayıs 2025 #3 pidee dedi: İnternette çıkıyor arada karşıma demir golem, pokemon falan yapıyorlar şampiyonları, ban sebebi midir bu? Genişletmek için tıkla... Yabancı serverlarda daha az ban atılıyormuş galiba eski konularda böyle yazıyor. Riot Vanguard sıkıntılı değil mi? Wolfteam oynarken EAC ile çakıştığı için oyun kapanıyor, skin kullanırken de sorun çıkarır gibi.
pidee dedi: İnternette çıkıyor arada karşıma demir golem, pokemon falan yapıyorlar şampiyonları, ban sebebi midir bu? Genişletmek için tıkla... Yabancı serverlarda daha az ban atılıyormuş galiba eski konularda böyle yazıyor. Riot Vanguard sıkıntılı değil mi? Wolfteam oynarken EAC ile çakıştığı için oyun kapanıyor, skin kullanırken de sorun çıkarır gibi.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 4 Mayıs 2025 #4 LoL'ün skinlerini kullanırsanız sorun olur da kullanmazsanız sorun olmaz.