Hamza Efe Baldır Hectopat Katılım 19 Kasım 2014 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2015 #1 Arkadaşlar, Amazon'dan custom PC soğutma set önerebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2015
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 14 Şubat 2015 #2 Gerçekten de alacak mısınız ? Eğer almayacaksanız, neden tavsiye edeyim ki ? Bana, sanki hızlı bir geçiş oldu gibi... Hamza Efe Baldır dedi: Arkadaşlar bu soğutucu türkiyede satılıyormu? Soğutucu; Cooler Master X Dream P115 Şimdiden Teşekkürler... Genişletmek için tıkla...
Gerçekten de alacak mısınız ? Eğer almayacaksanız, neden tavsiye edeyim ki ? Bana, sanki hızlı bir geçiş oldu gibi... Hamza Efe Baldır dedi: Arkadaşlar bu soğutucu türkiyede satılıyormu? Soğutucu; Cooler Master X Dream P115 Şimdiden Teşekkürler... Genişletmek için tıkla...
Hamza Efe Baldır Hectopat Katılım 19 Kasım 2014 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2015 #3 Birisine önereceğim er36po dedi: Gerçekten de alacak mısınız ? Eğer almayacaksanız, neden tavsiye edeyim ki ? Bana, sanki hızlı bir geçiş oldu gibi... Genişletmek için tıkla... Birisine önereceğim.
Birisine önereceğim er36po dedi: Gerçekten de alacak mısınız ? Eğer almayacaksanız, neden tavsiye edeyim ki ? Bana, sanki hızlı bir geçiş oldu gibi... Genişletmek için tıkla... Birisine önereceğim.
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 14 Şubat 2015 #4 Custom Sıvı Soğutma Amazon'un işi olmadığından, size şu: www.performance-pcs.com: Magicool DIY Liquid Cooling System - Dual 120mm Edition by Magicool linki veriyorum. 134.95 dolar: Buda: 339.95 dolar www.performance-pcs.com: Alphacool NexXxoS Cool Answer 480 D5/UT - Set by Alphacool Ekran kartı blokları farklı olduğundan ayrı almanız gerekir.
Custom Sıvı Soğutma Amazon'un işi olmadığından, size şu: www.performance-pcs.com: Magicool DIY Liquid Cooling System - Dual 120mm Edition by Magicool linki veriyorum. 134.95 dolar: Buda: 339.95 dolar www.performance-pcs.com: Alphacool NexXxoS Cool Answer 480 D5/UT - Set by Alphacool Ekran kartı blokları farklı olduğundan ayrı almanız gerekir.