Custom Weapon Kullanmak Ban Sebebi midir ?

@Axe hocam yalnız bildiğim kadarıyla bu yöntem de sadece kullanıcı görüyor skinleri.
Hocam doğrudur. Ben sadece içimden geçeni söyledim. Hani birine sebebsizce gıcık olursun ya öyle bir şey.
Adama sövmedim etmedim.

Direkt olarak yasaklama almazsınız, fakat sunuculara girerken hata verir. Böylece sunucuya bağlanamazsınız.

Ayrıca bu modlama olayında her şirketin kendine göre kuralları var. Örnek olarak CoD'u verecek olursam orada hiçbir türlü mod kullanmanıza izin vermiyorlar. Kullandığın an VAC yasağı veriyor.

CS: GO'da ise durum farklı. Custom skinler direkt olarak oyun dosyalarına müdahale etmiyor. Yani Skin Changer mantığı ile çalışmıyor.

İnşallah yersin. İçimden böyle söylemek geçti kusura bakma.
İnsanları anlamak zor ...
3. Parti Programları çoğu oyunlarda yasaktır. Oyunun dosyalarına müdahele ediyorsan ban yediğin zaman gelip burda kimseyi suçlama.
3. Parti bir program kullanmayacağım.
Vac yemezsin bende oyunda arka planı değiştirdim ama bişey olmadı oyunun dosyalarını değiştirmeden önce dosyaları bir yere kayıt et sonra dosyaları değiştirip fragmovie ni yap işin bitince de dosyaları tekrar atarsın oyunu silip yüklemene gerek yok.

Program kullanmıcak anladığım kadarıyla.
Aynen demodan kaydımı alacağım sonrasında oyun dosyalarımı eski haline getireceğim. Hem araştırma yaptım. Custom Skin ile VAC Korumalı sunculara girdiğin zaman hatalı dosya diyerek oyundan atıyormuş.
Neden böyle söyledin şimdi adama? Hile yapmıyor bir şey yapmıyor. Neden?
Arkadaş sanırım normal oyunda kullanacağımı sanmış. Ortada bir yanlış anlaşılma var. Ben bu skinleri normal oyunumda vs görmek istemiyorum. Frag Movie yapacağım ve insanlar elimdeki silahları boş görmektense böyle görsün. Hem de gayet hoş duruyor.
@Axe hocam yalnız bildiğim kadarıyla bu yöntem de sadece kullanıcı görüyor skinleri. Yani oyunda karşına gelse sende skinsiz gözüküyor.
Evet sadece bana gözükecek. Hem başkasının görmesine falan ihtiyacım olmayacak diyorum ya kayıt alıp bırakacağım.

İnsanları anlamak zor ...

3. Parti bir program kullanmayacağım.

Aynen demodan kaydımı alacağım sonrasında oyun dosyalarımı eski haline getireceğim. Hem araştırma yaptım. Custom Skin ile VAC Korumalı sunculara girdiğin zaman hatalı dosya diyerek oyundan atıyormuş.

Arkadaş sanırım normal oyunda kullanacağımı sanmış. Ortada bir yanlış anlaşılma var. Ben bu skinleri normal oyunumda vs görmek istemiyorum. Frag Movie yapacağım ve insanlar elimdeki silahları boş görmektense böyle görsün. Hem de gayet hoş duruyor.

Evet sadece bana gözükecek. Hem başkasının görmesine falan ihtiyacım olmayacak diyorum ya kayıt alıp bırakacağım.
İnşallah banlanmazsın. Şimdi de içimden böyle demek geçti bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı