Custom Windows önerisi

RAM
12
Merhabalr ben Windows 11 Custom ISO arıyorum. Benim için önemli olan şunlardır görev yöneticisinde arkada çalışan uygulamaların az olması, UAC ve Defender'in silinmemiş olması(çoğu Custom ISO'da silinmiş oluyorlar) ve son olarak debloat olması. Benim istediklerim bunlardır. Şimdiden sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Durum ne olursa olsun Custom OS kullanmanızı asla tavsiye etmiyoruz büyük bir güvenlik açığı.

Düşük görev kullanımı istiyorsanız Ltsc öneriyoruz.

Durum ne olursa olsun Custom OS kullanmanızı asla tavsiye etmiyoruz büyük bir güvenlik açığı.
ama windowsun kendisi de bir sıkıntı aslında. arkadan veriler uçuyor en azından kendiliğinden telemetry falan kapalı gelen iso olsa iyi olur

Düşük görev kullanımı istiyorsanız Ltsc öneriyoruz.
bunu inceleyeceğim tavsiyen için sağol teşekkurler

Ama Windows'un kendisi de bir sıkıntı aslında. Arkadan veriler uçuyor en azından kendiliğinden telemetry falan kapalı gelen ISO olsa iyi olur.

Hocam Custom OS'ler başlı başına 3.parti yazılımlar içine ne koyuldığunu bilemezsin düşük kaynak tüketimi istiyorsanız LTSC kullanabilirsiniz.

Ya LTSC'ya da Linux deneyebilirsiniz.

Sıradan Windows kullanıcılarına Linux önermek doğru değil hocam çok karmaşık bir sistemi var sıradan kullanıcılar için uygun değil.

Sıradan Windows kullanıcılarına Linux önermek doğru değil hocam çok karmaşık bir sistemi var sıradan kullanıcılar için uygun değil.
Linux'ta terminali açmadan herşeyi grafik arayüzünden gerçekleştirmek mümkün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…