X xxlazımolmayanadxx Centipat Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 27 6 Ağustos 2024 #11 Arvedui dedi: Mint ve zorin cok zor degil bence diger dagitimlar icin bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda Linux'a geçmeyi planlıyordum ama aile bilgisayarı olduğu için maalesef izin vermediler yoksa Linux ile ilgili konuda açmıştım SerdarT35 dedi: Atlas OS'te Defender var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bir zamanlar atlas OS için Defender ve UAC kapalıydı şu an açıkmı göremedim document sayfasında, ama bence adamlar temiz gibi durmuyor gibiler. Önceden kendi sayfalarında kendi atlas osimizi yapma rehberi vardı ama sanırım kaldırılmış. Son düzenleme: 6 Ağustos 2024
Arvedui dedi: Mint ve zorin cok zor degil bence diger dagitimlar icin bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda Linux'a geçmeyi planlıyordum ama aile bilgisayarı olduğu için maalesef izin vermediler yoksa Linux ile ilgili konuda açmıştım SerdarT35 dedi: Atlas OS'te Defender var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bir zamanlar atlas OS için Defender ve UAC kapalıydı şu an açıkmı göremedim document sayfasında, ama bence adamlar temiz gibi durmuyor gibiler. Önceden kendi sayfalarında kendi atlas osimizi yapma rehberi vardı ama sanırım kaldırılmış.