cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 21 Nisan 2021 #11 Nedir son durum hocam?
Hüsnü_Çoban Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2.812 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sivil Polis 21 Nisan 2021 #12 cengover_ekin dedi: Nedir son durum hocam? Genişletmek için tıkla... Olmadı. Şimdi başka programlardan deniyorum.
cengover_ekin dedi: Nedir son durum hocam? Genişletmek için tıkla... Olmadı. Şimdi başka programlardan deniyorum.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 21 Nisan 2021 #13 Hüsnü_Çoban dedi: Olmadı. Şimdi başka programlardan deniyorum. Genişletmek için tıkla... Terminalden herhangi bir program yükleyebiliyor musunuz?
Hüsnü_Çoban dedi: Olmadı. Şimdi başka programlardan deniyorum. Genişletmek için tıkla... Terminalden herhangi bir program yükleyebiliyor musunuz?
Hüsnü_Çoban Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2.812 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sivil Polis 21 Nisan 2021 #14 cengover_ekin dedi: Terminalden herhangi bir program yükleyebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet.
cengover_ekin dedi: Terminalden herhangi bir program yükleyebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 21 Nisan 2021 #15 Hüsnü_Çoban dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Sizin dağıtımınız neydi?
Hüsnü_Çoban Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2.812 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sivil Polis 21 Nisan 2021 #16 cengover_ekin dedi: Sizin dağıtımınız neydi? Genişletmek için tıkla... MX Linux Debian
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 21 Nisan 2021 #17 Hüsnü_Çoban dedi: MX Linux Debian Genişletmek için tıkla... Kurmaya çalıştığınız paketler Debian depolarında gözükmüyor. Videonun altındaki açıklamada da Debian komutu yer almıyor. Nasıl çözülür bilemiyorum. Yorumları biraz inceleyebilirsin. Lightdm-webkit2-greeter Download (RPM, XBPS, XZ, ZST) Download lightdm-webkit2-greeter packages for Arch Linux, CentOS, Void Linux pkgs.org
Hüsnü_Çoban dedi: MX Linux Debian Genişletmek için tıkla... Kurmaya çalıştığınız paketler Debian depolarında gözükmüyor. Videonun altındaki açıklamada da Debian komutu yer almıyor. Nasıl çözülür bilemiyorum. Yorumları biraz inceleyebilirsin. Lightdm-webkit2-greeter Download (RPM, XBPS, XZ, ZST) Download lightdm-webkit2-greeter packages for Arch Linux, CentOS, Void Linux pkgs.org