X Xanap Picopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #11 MarkS dedi: 3.parti uygulamalara bilgi vermek istemezdim ben. Dolu da olsa güzel bir şablon bulup onu Paint uygulamasında kendi isteğime göre modifikasyon yapardım. Genişletmek için tıkla... Şu sitede Hazır CV Örnekleri | CV Hazırlama Bu Cv beğendim acaba uygun mu başkaları daha mi iyidir
MarkS dedi: 3.parti uygulamalara bilgi vermek istemezdim ben. Dolu da olsa güzel bir şablon bulup onu Paint uygulamasında kendi isteğime göre modifikasyon yapardım. Genişletmek için tıkla... Şu sitede Hazır CV Örnekleri | CV Hazırlama Bu Cv beğendim acaba uygun mu başkaları daha mi iyidir
MarkS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.474 Çözümler 7 Yer NY 18 Mayıs 2021 #12 Bunu indirmene gerek yok. Aynısını Paint'te çok basit yaparsın. Bilgisayar başına geç aşırı basit zaten.
Bunu indirmene gerek yok. Aynısını Paint'te çok basit yaparsın. Bilgisayar başına geç aşırı basit zaten.
X Xanap Picopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #13 MarkS dedi: Bunu indirmene gerek yok. Aynısını Paint'te çok basit yaparsın. Bilgisayar başına geç aşırı basit zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle göndersem o qr kod falan sıkıntı olur mu Arkadaşlar cevap verin ya Son düzenleme: 18 Mayıs 2021
MarkS dedi: Bunu indirmene gerek yok. Aynısını Paint'te çok basit yaparsın. Bilgisayar başına geç aşırı basit zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle göndersem o qr kod falan sıkıntı olur mu Arkadaşlar cevap verin ya