Akeron Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 820 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #1 Burger King gibi zincir Fast food yerlerine başvururken CV'mde fotoğraf olup olmasının fark etmeyeceğini düşünüyordum ama birisi fotoğrafsız CV'nin bir işe yaramayacağını söyledi. Doğru mu?
Burger King gibi zincir Fast food yerlerine başvururken CV'mde fotoğraf olup olmasının fark etmeyeceğini düşünüyordum ama birisi fotoğrafsız CV'nin bir işe yaramayacağını söyledi. Doğru mu?
franzlizst Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 516 Çözümler 2 30 Haziran 2025 #2 Sektöre göre değişebilir.
Akeron Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 820 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #3 franzlizst dedi: Sektöre göre değişebilir. Genişletmek için tıkla... Sektörü belirttim. =)
S Saox Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #4 Akeron dedi: Sektörü belirttim. =) Genişletmek için tıkla... Yol geçen hanı desem yeridir gram önemli değil.
Akeron dedi: Sektörü belirttim. =) Genişletmek için tıkla... Yol geçen hanı desem yeridir gram önemli değil.
Akeron Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 820 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #5 Saox dedi: Yol geçen hanı desem yeridir gram önemli değil. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Saox dedi: Yol geçen hanı desem yeridir gram önemli değil. Genişletmek için tıkla... Sen denedinmi bu arada? AVM mi normal şube mi daha iyidir?
Saox dedi: Yol geçen hanı desem yeridir gram önemli değil. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Saox dedi: Yol geçen hanı desem yeridir gram önemli değil. Genişletmek için tıkla... Sen denedinmi bu arada? AVM mi normal şube mi daha iyidir?
S Saox Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #6 Akeron dedi: Teşekkürler. Sen denedin mi bu arada? AVM mi normal şube mi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... CV bile vermedim sayılır dostum çalışan açlığı çeken yerlere git direk kaparlar.
Akeron dedi: Teşekkürler. Sen denedin mi bu arada? AVM mi normal şube mi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... CV bile vermedim sayılır dostum çalışan açlığı çeken yerlere git direk kaparlar.
franzlizst Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 516 Çözümler 2 30 Haziran 2025 #7 Akeron dedi: Sektörü belirttim. =) Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın dikkatli okumamışım. Fotoğrafın önemli olduğunu düşünmüyorum hocam. Koymasanızda olur.
Akeron dedi: Sektörü belirttim. =) Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın dikkatli okumamışım. Fotoğrafın önemli olduğunu düşünmüyorum hocam. Koymasanızda olur.
yigitbil1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.833 Çözümler 9 Yer İstanbul 30 Haziran 2025 #8 Tabii ki de fotoğraf önemli.