Cvmaker mağduriyeti

Bbruce Waynee

Decapat
Daha fazla  
Cvmakerdan bir seferlik CV çıkarttım. 2 ay geçti bir mail geldi 2 aylık ödemeniz var falan falan 600 TL tutarında, biraz bu siteyi araştırdım ki site dolandırıcının tekiymiş. Yardım için mailden yazdım aslında ödemeyi düşünüyordum ama gelen maile bak ödemesem ne olur? 1 ay oldu bir ses yok.

Screenshot_2025-10-03-16-29-49-61_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.jpg

Üsluba bak üsluba. Sanki onların malıyım. Ödeyeceğim varsa bile ödemem.

Bu kısım bir işinize yarar mı, bilmiyorum:

Yıllardır ödemeyen kimseye hiçbir şey olmadı. Olmayacağını garanti veremem tabii, yine de ara ara dava dosyalarınızı ve icra takiplerinizi kontrol edin.

Ücretsiz CV hazırlayabileceğiniz birçok yer varken CVMaker gibi siteleri kullanmayın. Europass üzerinden 1 kuruş ücret ödemeden CV hazırlayabilirsiniz.

Ayrıca bu konu işinize yarayacaktır, lütfen tüm sayfaları okuyun:

Üsluba bak üsluba. Sanki onların malıyım. Ödeyeceğim varsa bile ödemem.

Bu kısım bir işinize yarar mı, bilmiyorum:

Yıllardır ödemeyen kimseye hiçbir şey olmadı. Olmayacağını garanti veremem tabii, yine de ara ara dava dosyalarınızı ve icra takiplerinizi kontrol edin.

Ücretsiz CV hazırlayabileceğiniz birçok yer varken cvmaker gibi siteleri kullanmayın. Europass üzerinden 1 kuruş ücret ödemeden CV hazırlayabilirsiniz.

Ayrıca bu konu işinize yarayacaktır, lütfen tüm sayfaları okuyun:

Napalım çok dikkat etmedik bu dolandırıcaları kaptırdık gene bir 15TL neyse maillerini engelledim sanal kart üzerindende aboneliği kapatmıştım zaten çok bir şey olacağını sanmıyorum attığınız konudaki gibi tehdit falan geldi o kadar dolandırıcıların teki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı