Ekran kartımda cw ve Anti-Aliasing sorunu var. Ekran kartı ile iletişime geçtim. Servis talebi oluşturmamı istedi. Servise göndereyim mi? Ve servise gönderdim ama yine düzelmedi. Değişim sağlanır mı? Şimdiden teşekkürler.
Ekran kartımda cw ve anti-aliasing sorunu var. Ekran kartı ile iletişime geçtim. Servis talebi oluşturmamı istedi. Servise göndereyim mi? Ve servise gönderdim ama yine düzelmedi. Değişim sağlanır mı? Şimdiden teşekkürler.
Ekran kartımda cw ve anti-aliasing sorunu var. Ekran kartı ile iletişime geçtim. Servis talebi oluşturmamı istedi. Servise göndereyim mi? Ve servise gönderdim ama yine düzelmedi. Değişim sağlanır mı? Şimdiden teşekkürler.
Cw açısından bende yaşıyorum kasa yalıtımım iyi olduğu için havalandırmalara kulağımı yaklaştırmadıkça ses çıkmıyor dışarıya. Garantiye durumu anlattım cwnin sadece ses yaptığını performansa etki etmediğini söylediler onlarda. Anti aliasing sorununu bilemiyorum arkadaşında dediği gibi donanımsal olduğundan ne kadar eminsiniz ama cw çoğunlukla garanti kapsamına girmiyor her kartta az veya çok olabilecek bir şey bu.