CW Sorunlu GTX 970 İade Edilip R9 390X Alınabilir mi?

Makaleler
1
Yer
Adana
Merhaba arkadaşlar. Ocak ayının sonlarına doğru EVGA SC ACX 2.0 GTX 970 ürününü aldım. CW sorunu olduğunu biliyorum. Beni rahatsız etmediği için sesimi çıkartmadım. Hala da rahatsız etmiyor. Ama R9 390X gibi bir kart şu an 1400 küsür lira. Ben bu kartı 1440 TL'ye almıştım. CW sorununu mazeret göstererek Sapphire R9 390X kartı ile değişim yapabilir miyim? Değişim amacı tamamen daha performanslı kartı almak için. Kartın CW sorunu hariç bir problemi yok. Teşekkürler.
@JaroxJamaica

3.5 GB olup 4 GB yazmasını da mazeret olarak gösterebilir miyim acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gittim geldim. Daha önce aynı güm içersin de 2 anakart değiştirdim vatandan bu konuda en iyisi yine Vatan Bilgisayar. En deneyimli teknik elamanla konuştum. İlk üretimler de var dedi. Sana tavsiyem MSI servisine git videoyu göster direk aynı gün içersin de bile değişimi onaylarlar dedi. En fazla 1 hafta sürer dedi. Vatan Bilgisayar'dan gönderdiğin zaman en az 20 iş günü sürer ve bunun 10 günü kargo ve fatura işleri olur dedi. AMD FPS için geçiyorsan hata edersin Nvidia teknoloji olarak önde yazılım desteği de bir o kadar dedi. Normalde AMD ile değişim yaptıracaktım şimdi GTX 970 yenisi talep edeceğim MSI'dan yine olursa GTX 980 terfi edeceğim para biriktiriyorum.

Gittim geldim. Daha önce aynı güm içersin de 2 anakart değiştirdim vatandan bu konuda en iyisi yine Vatan Bilgisayar. En deneyimli teknik elamanla konuştum. İlk üretimler de var dedi. Sana tavsiyem MSI servisine git videoyu göster direk aynı gün içersin de bile değişimi onaylarlar dedi. En fazla 1 hafta sürer dedi. Vatan Bilgisayar'dan gönderdiğin zaman en az 20 iş günü sürer ve bunun 10 günü kargo ve fatura işleri olur dedi. AMD FPS için geçiyorsan hata edersin Nvidia teknoloji olarak önde yazılım desteği de bir o kadar dedi. Normalde AMD ile değişim yaptıracaktım şimdi GTX 970 yenisi talep edeceğim MSI'dan yine olursa GTX 980 terfi edeceğim para biriktiriyorum.

Üniversite okuyupta iş bulamayarak vatan bilgisayarda reyon görevlisi olarak çalışanların sözlerini pek dikkate almayın, bu nvidia yazılım olarak AMD den ileride olayları geride kaldı. Size tavsiyem gtx 970 den daha performanslı olan sapphire nitro r9 390x modelini seçin, 2 aya yakındır kullanıyorum karta aşık oldum resmen.

Gtx 970 390x'in dengi değil. Kesinlikle 390X. Gtx 980 daha iyi ama fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum. Para iadesi alabiliyorsan yeni serileri bekleyebilirsin.

Son düzenleme:
Üniversite okuyupta iş bulamayarak vatan bilgisayarda reyon görevlisi olarak çalışanların sözlerini pek dikkate almayın, bu nvidia yazılım olarak AMD den ileride olayları geride kaldı. Size tavsiyem gtx 970 den daha performanslı olan sapphire nitro r9 390x modelini seçin, 2 aya yakındır kullanıyorum karta aşık oldum resmen.

Bende aptalım ya 2'si arasında farkı anlamayacağım. Adam Evga'nın İstanbul sorumlusu sponsor olarak gelmiş orada çalışmıyor Evga'yı tanıtıyorlar. Ne başınıza geliyorsa çok bilmişlikten geliyor. Gittik kasiyere sormadık herhalde.

Kararım GTX 980'den yana iade edip MSI GTX 980 alacağım. 10 FPS için teknolojiden kaçmam. Ayrıca bazı testlerde GTX 980 önde. Hiç yoktan ısınmıyor. OC potansiyeli var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evga nvidia için çalıştığı için nvidia önerecek tabi. Bizim öyle bir derdimiz olmadığı için taraflı öneri yapmıyoruz. F/p oranını yakalamaya çalışıyoruz. 10 fps az değil 20 fps de oyun oynayamazsın ama 30 da oynarsın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı