CW Sorunlu GTX 970 İade Olur mu?

R9 390 önerebilirim. Fiyat bakımından aynı yerdeler, performansda 390 biraz önde, ram konusunda 4,5gb üstünlüğü var, güç kaynağınız'da 600 watt ve üzeriyse üzeriyse kesinlikle almanızı tercih ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
R9 390 yaklaşık 200 lira daha pahalı o kadar ekleyemem benim aldığım kart EVGA model 1.300 lira falan max 100 lira ekliyebilirim.

Hocam Sapphire markası çöpmü ?. Amd'de En iyi soğutmayı sağlayan marka sapphire, Nitro modeli 1330 TL. Kendim yaşadım bizzat bu yanılgıyı, MSİ R9 290 86-87 derecelerde kullanırken, Tri-x 73'ü geçmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Git g230 al gtx 970 in dursun sesi duymassın g230la.VSYNC açabilirsin bu arada oda bi çözüm gibi bişeydir .

Bende sağlam bir kulaklık alıp dış dünyayla bağlantımı kesersem sesin beni rahatsız etmeyeceğini düşünüyorum .Ses dediğim gibi aşırı derecede değil çığlık olayı yok ama yinede cız cız ediyor veya performanstan biraz kısıp sesi iyice yok etmek için 960 almalı mıyım? O kadar para verip VSYNC açık oynamak istemiyorum ve her oyunda VSYNC yok.

Hocam Sapphire markası çöpmü ?. Amd'de En iyi soğutmayı sağlayan marka sapphire, Nitro modeli 1330 TL. Kendim yaşadım bizzat bu yanılgıyı, MSİ R9 290 86-87 derecelerde kullanırken, Tri-x 73'ü geçmiyor.
EVGA gibi kaliteli bir markada bile sıkıntı yaşıyorsam Sapphire de ne olur bilemiyorum gerçi şans işi ama yinede Sapphire istemem.

Var ama eleman daha kutu açamayız hepsinde bu ses var diyor.
Sen, Asus Strike modelini açtır ve yanında denet.
Olmaz ise AMD tarafına veya para iadesine yönel.
Sıkıntı çıkarırlar ise tüketici hakem heyetine başvur.

Galax markasını deneyebilirsin fiyatı çok daha ucuz bir kart ve duyduklarıma göre CW sorunu büyük oranda çözülmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…