Cwm yüklemesi yaparken "Aborted installation" hatası

ksk_tech

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sorunumu yazmadan evvel sahip olduğum Tablet ile alakalı birkaç bilgi vermek isterim. Lenovo Tab 2 A7-30H modelinde simkart girişi ve 3g özelliği olan bir tablet bu. Yurtdışında aynı donanımlara sahip bu tablet 30HC diye geçmekte. Bunun telefon özelliğini aktif etmek için Cwm üzerinden Lollipop 5.0.1 sürümüne ait Rom yüklemeye çalışırken Aborted İnstallation hatası aldım. Bu yüklemeyi yapmadan evvel 4.4.2 Kitkat sürümüne sahiptim. Cihaz üzerinden Kitkat'ın farklı bir versiyonuna güncellemiştim sanırım bu hata da ondan kaynaklanıyor. Çünkü tableti hiç güncellemeden Cwm üzerinden benim attığım Rom ile Lollipop'a geçen arkadaşlar var. Sormak istediğim bu Rom'u bu tablete SP Flash Tool kullanmadan nasıl yükleyebilirim. Rom dosyası içinde birkaç küçük değişiklik yapılarak bu hatanın önüne geçilebilir mi ? Yok illa Flash Tool ile yüklemen lazım derseniz de şöyle bir site var. Bu sitedeki adımları harfiyen uygularsam Brick olma ihtimali var mıdır? İlgilenen ve cevap yazan herkese şimdiden teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı