Şunu da değerlendirmenizi istiyorum. Ben sistemi sıfırdan toplayacağım. Evde kendi imkanlarıma toplamak istiyorum. Bu yüzden tam modüler bana kablolama avantajı sağlar mı yoksa sağlamaz mı? Fark etmeyecekse 80 lira fark ile 650W versyonunu alayım mı?
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply özelliklerini incele, 2.159,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply özelliklerini incele, 2.159,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Elbette yorumunuzu dikkate alacağım. Ama sisteme ekstra bir ekleme yapmam yaparsam. Ucuzu bulduğum 5700X gibi işlemcileri kullanırım. Bir de Hepsiburada'da bu attığım iki model için şimdi al sonra öde ve peşin fiyatına taksit imkanları var. Bunları göz önüne aldığında hala alınması gereken bir ürün mü yoksa ileride ekstra bir işlemde işine yarar diye mi tavsiye ettiniz ürünü?
Teşekkür ederim. Muhtemelen sistemi gelecek senin sonunda rafa kaldırıp 4070 12 GB geçerim. O yüzden maksimum 1 yıl kullanacağım. Tekrardan teşekkürler.