CX62 6QD Laptop İçin SSD Tavsiyesi

4reaction

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. MSI CX62 6QD model laptop sahibiyim. Depolama özelliklerinde şöyle:

1 X 2.5" HDD + 1 X NVMe M.2 SSD by PCI-e Gen3 X4 / SATA-SSD Combo

Bir bilgi mevcut. Bu yüzden ayriyeten SSD takmak istiyorum ve hangi bağlantı özelliklerine sahip ve hangisinin daha iyi olduğuna dair sizden yardım istiyorum. 2 farklı girişe sahip SSD'ler var bunlardan hangisi daha uygun olacaktır performans acısından da.

2 girişli SSD :

3 girişli SSD :

Son düzenleyen: Moderatör:
Longline'ın yazma hızı 100 MB daha fazla Adata'ya karşı tercihine kalmış diğer 2 tanesini önermem.
Adata veya Longline bu ikili daha performanslı olacaktır.

Bilgisayarınıza hangi SSD uyar diye bakmadım ama Longline'da yazma hızı 100 MB fazla olsa bile alınmamalı. Bilindik bir marka değil, ayrıca kendi yazılımı bile yok. Verilerinizi bu markaya emanet etmeyin.

Sakın alma. Ben bu markanın 240 GB'lık SATA olan SSD'sini almıştım. SATA 3 sistemde 110 MB Okuma, 10 MB yazmaya sahipti. GTA 5'de 7-8 saniye oyun donuyordu ve CSGO'da bilinmeyen bir nedenden dolayı oyuna giremiyordum.

Son düzenleme:
Sakın alma. Ben bu markanın 240 GB'lık SATA olan SSD'sini almıştım. SATA 3 sistemde 110 MB Okuma, 10 MB yazmaya sahipti. GTA 5'de 7-8 saniye oyun donuyordu ve CSGO'da bilinmeyen bir nedenden dolayı oyuna giremiyordum.

Sata ile m.2 arasındaki fark cok fazla alacak gibiyim yardımcı olan da yok şuan

Merhaba, ssd aldınız mı?

bende bu ssd aldım win10 kurdum restart atınca ssd görmüyor fakat bilgisayarı kapatıp açınca görüyor. kapatıp açınca normal Windows kullanıyorum her seferinde aynısını yapıyor bios güncelledim düzelmedi format atarken hdd söküp denedim olmadı.

bu şekilde bir sorunla karşılaştınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…