E Equa Kilopat Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 475 Çözümler 3 4 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar CX650F white PSU'ya sahipim ama bostayken coilwhine yaparken yük altinda yapmiyor. Normalde tam tersi olmasi gerekmiyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2021
Arkadaşlar CX650F white PSU'ya sahipim ama bostayken coilwhine yaparken yük altinda yapmiyor. Normalde tam tersi olmasi gerekmiyor mu?
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.995 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Eylül 2021 #2 Bobinlere bağlı birşey ama Amazon'dan aldıysanız değişim yapılır. Artı 0 Eksi
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #3 Garantiye gönderin. Artı 0 Eksi
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 4 Eylül 2021 #4 Equa dedi: Arkadaşlar CX650F white PSU'ya sahipim ama bostayken coilwhine yaparken yük altinda yapmiyor. Normalde tam tersi olmasi gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Dediğin doğru yük altında iken yapması lazım. Coil whine olduğuna emin misin peki? Artı 0 Eksi
Equa dedi: Arkadaşlar CX650F white PSU'ya sahipim ama bostayken coilwhine yaparken yük altinda yapmiyor. Normalde tam tersi olmasi gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Dediğin doğru yük altında iken yapması lazım. Coil whine olduğuna emin misin peki?
KS KS E Equa Kilopat Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 475 Çözümler 3 4 Eylül 2021 #5 zeki1981 dedi: Dediğin doğru yük altında iken yapması lazım. Coil whine olduğuna emin misin peki? Genişletmek için tıkla... Tizz bir elektrik sesi yani coilwhine diye biliyorum o kadar siddetli bir ses degil ama yuk altinda yapmamasi garip. DarKSaGaa dedi: Bobinlere bağlı birşey ama Amazon'dan aldıysanız değişim yapılır. Genişletmek için tıkla... hepsiburadadan bir saticidan aldim Artı 0 Eksi
zeki1981 dedi: Dediğin doğru yük altında iken yapması lazım. Coil whine olduğuna emin misin peki? Genişletmek için tıkla... Tizz bir elektrik sesi yani coilwhine diye biliyorum o kadar siddetli bir ses degil ama yuk altinda yapmamasi garip. DarKSaGaa dedi: Bobinlere bağlı birşey ama Amazon'dan aldıysanız değişim yapılır. Genişletmek için tıkla... hepsiburadadan bir saticidan aldim
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #6 Equa dedi: Tizz bir elektrik sesi yani coilwhine diye biliyorum o kadar siddetli bir ses degil ama yuk altinda yapmamasi garip. Hepsiburada'dan bir saticidan aldim Genişletmek için tıkla... Video atar mısınız? Artı 0 Eksi
Equa dedi: Tizz bir elektrik sesi yani coilwhine diye biliyorum o kadar siddetli bir ses degil ama yuk altinda yapmamasi garip. Hepsiburada'dan bir saticidan aldim Genişletmek için tıkla... Video atar mısınız?
KS KS E Equa Kilopat Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 475 Çözümler 3 4 Eylül 2021 #7 Nonexistent dedi: Video atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Nonexistent dedi: Video atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #8 Coil whine gibi durmuyor. Corsair ile görüşüp içinin temizlenmesini isteyebilirsin. Tozdan kaynaklı da olabiliyor. Artı 0 Eksi
Coil whine gibi durmuyor. Corsair ile görüşüp içinin temizlenmesini isteyebilirsin. Tozdan kaynaklı da olabiliyor.
KS KS E Equa Kilopat Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 475 Çözümler 3 5 Eylül 2021 #9 Nonexistent dedi: Coil whine gibi durmuyor. Corsair ile görüşüp içinin temizlenmesini isteyebilirsin. Tozdan kaynaklı da olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Tozdan olsa yük altinda daha cok cikmasi gerekmez mi yük altinda ses duyulmuyor. Artı 0 Eksi
Nonexistent dedi: Coil whine gibi durmuyor. Corsair ile görüşüp içinin temizlenmesini isteyebilirsin. Tozdan kaynaklı da olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Tozdan olsa yük altinda daha cok cikmasi gerekmez mi yük altinda ses duyulmuyor.
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #10 Equa dedi: Tozdan olsa yük altinda daha cok cikmasi gerekmez mi yük altinda ses duyulmuyor. Genişletmek için tıkla... Fanın üflemesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Yine de bir Corsair görmeli, sonucu buraya yazmalısınız. Artı 0 Eksi
Equa dedi: Tozdan olsa yük altinda daha cok cikmasi gerekmez mi yük altinda ses duyulmuyor. Genişletmek için tıkla... Fanın üflemesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Yine de bir Corsair görmeli, sonucu buraya yazmalısınız.