Kablo desteği epey iyi ve güncel tüm korumalar mevcut. Malzeme kalitesi de fena değil. Ayrıca baktığımda B Tier de en iyi tercih olarak görünüyor. Fiyatına göre alınabilir hocam. İlla A Tier olacak diye bir kaide yok
Kablo desteği epey iyi ve güncel tüm korumalar mevcut. Malzeme kalitesi de fena değil. Ayrıca baktığımda B Tier de en iyi tercih olarak görünüyor. Fiyatına göre alınabilir hocam. İlla A Tier olacak diye bir kaide yok
Core Reactor önermek isterdim ama cw var bendekin de o yüzden bir şey diyemiyorum ki alma sebebiniz beyaz olması sanırım o yüzden tercih size bağlı duruyor.
Yani hocam! Ben Evga SUPERNOVA GT 650W aldım, çok daha az, kısıtlı kablolarla geldi. En azından kablo desteği hem iyi hem de B Tier olmasına rağmen japon kapasitörler kullanıyor. Almamak için hiç bir sebep yok
Bende bu PSU dan var CW bariz bir şekilde duyuluyor. Kulaklık taktığım için çok sorun etmedim ben. Belki sana gelen modelde olmayabilir ama internette CW yaşayanlar olmuş.
CW dışında güzel bir PSU.
Bende bu PSU dan var CW bariz bir şekilde duyuluyor. Kulaklık taktığım için çok sorun etmedim ben. Belki sana gelen modelde olmayabilir ama internette CW yaşayanlar olmuş.
CW dışında güzel bir PSU.