Yani CW yaşayan çok kişi var bu modelde.Kesin olan bir şey mi bu? Amazon'dan alacağım için sıkıntılı çıkarsa iade edebilirim sanırım.
Hocam peki emin misiniz birebir bu model olduğuna? İade şansım olsa bile pek de uğraşmak istemem doğrusu.Yani CW yaşayan çok kişi var bu modelde.
Ama bu Fiyata full modüler bir PSU bulmak bile zor. Rahatsızlık düzeyide şöyle eğer dikkatlice dinlercem duyabiliyorum ama öylr ekstra bir dikkat etmezsem hiç rahatsız etmiyor.
Eğer iade etme şansınız varsa alıp deneyin bence belki sizinki temiz çıkar.
Bendeki 750W modeli ama aynı model.Hocam peki emin misiniz birebir bu model olduğuna? İade şansım olsa bile pek de uğraşmak istemem doğrusu.
Sadece primary kapasitörler Japon. Bu arada Pylon'un da primary kapasitörleri Japon. Yani Japon kapasitör o kadar bulunmaz Hint kumaşı değil.B Tier olmasına rağmen Japon kapasitörler kullanıyor.
Bu fiyata alınır mı alınmaz mı yani? Hem satıcı Amazon olduğu için bir sıkıntı çıkarsa iade ederim kafasındayım.899 TL'ye alınır, 1068 TL'ye alınmaz.
Sadece primary kapasitörler Japon. Bu arada Pylon'un da primary kapasitörleri Japon. Yani Japon kapasitör o kadar bulunmaz Hint kumaşı değil.
Ek olarak B-Tier ürüne burun kıvıran arkadaşlara sesleniyorum. Gayet de alınır. Basit düşünün; nasıl ki RTX 3070 çok güçlü bir GPU olmasına rağmen RTX 3090 ile kıyaslayınca eziliyorsa bu da aynı durum. CX-F iyi bir PSU eğer tek başına düşünürseniz. Ama gidip de Core Reactor, RMx ile kıyaslarsanız tabi ki onlara göre düşük seviye.
O zaman alabilirsin ancak 150 TL daha koyup daha iyi bir ürün alırdım şahsen.Bu fiyata alınır mı alınmaz mı yani? Hem satıcı Amazon olduğu için bir sıkıntı çıkarsa iade ederim kafasındayım.
@BerkayZ87 bu arada CX650F'in verimliliği ne alemde? Bazı yerlerde 12v üzerinden 500 civarıyken bazı yerlerde 600W üzeri verdiği söylenmiş.