CX650F PSU alınır mı?

Kesin olan bir şey mi bu? Amazon'dan alacağım için sıkıntılı çıkarsa iade edebilirim sanırım.
Yani CW yaşayan çok kişi var bu modelde.
Ama bu Fiyata full modüler bir PSU bulmak bile zor. Rahatsızlık düzeyide şöyle eğer dikkatlice dinlercem duyabiliyorum ama öylr ekstra bir dikkat etmezsem hiç rahatsız etmiyor.
Eğer iade etme şansınız varsa alıp deneyin bence belki sizinki temiz çıkar.

Hocam peki emin misiniz birebir bu model olduğuna? İade şansım olsa bile pek de uğraşmak istemem doğrusu.

Hocam peki emin misiniz birebir bu model olduğuna? İade şansım olsa bile pek de uğraşmak istemem doğrusu.
Bendeki 750W modeli ama aynı model.
Fakat 650W lık modelde bir fark olur mu bilemem ama 750W olan için Technopat dahil birçok yerde konusu geçiyor CW nin. 650W lık modeli için daha az olsada reddit te yine var şikayet edenler.
Bendeki 750W olan modeldede aynı şekil CW var.

1000 TL'den alacaksanız 200-300 TL daha koyun Core Reactor veya Super GD+ gelsin bari, çok daha kaliteli bir PSU sahibi olursunuz.

899 TL'ye alınır, 1068 TL'ye alınmaz.
B Tier olmasına rağmen Japon kapasitörler kullanıyor.
Sadece primary kapasitörler Japon. Bu arada Pylon'un da primary kapasitörleri Japon. Yani Japon kapasitör o kadar bulunmaz Hint kumaşı değil.

Ek olarak B-Tier ürüne burun kıvıran arkadaşlara sesleniyorum. Gayet de alınır. Basit düşünün; nasıl ki RTX 3070 çok güçlü bir GPU olmasına rağmen RTX 3090 ile kıyaslayınca eziliyorsa bu da aynı durum. CX-F iyi bir PSU eğer tek başına düşünürseniz. Ama gidip de Core Reactor, RMx ile kıyaslarsanız tabi ki onlara göre düşük seviye.

Bu fiyata alınır mı alınmaz mı yani? Hem satıcı Amazon olduğu için bir sıkıntı çıkarsa iade ederim kafasındayım.

Bu fiyata alınır mı alınmaz mı yani? Hem satıcı Amazon olduğu için bir sıkıntı çıkarsa iade ederim kafasındayım.
O zaman alabilirsin ancak 150 TL daha koyup daha iyi bir ürün alırdım şahsen.

Beyaz sistem dizme yolunda ilerlediğin için CX-650F'yi almak istediğini düşünüyorum bu arada Güzel PSU ama pahalı ya.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video aklımı karıştırmıştı ama yorumları okuyunca fark ettim yanlış olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…